Rate this post
 • Helemaal uit balans?
  Rate this post

  Vitaliteit is levenskracht, een overvloed aan energie. Het eerste deel van het woord, ‘vita’, betekent ‘leven’. Het betreft de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel de levenskracht die iemand heeft. Dit is uitsluitend mogelijk wanneer je helemaal in balans bent.

  Wanneer je lichamelijke klachten ervaart, is die balans vaak ver te zoeken. Je kunt je werk, sport of hobby’s niet meer uitoefenen. Je hebt misschien voortdurend pijn. Soms wordt zelfs de nachtrust ernstig verstoord, zodat je al moe bent wanneer je ’s morgens opstaat. Er ligt een lange dag voor je waar je nu al tegenop ziet. Je hebt geen oog meer voor de mooie momenten en de leuke dingen die om je heen gebeuren. Maar andersom kan natuurlijk ook. Je kunt lichamelijk gezond zijn, maar als je je geestelijk niet goed voelt, kan het zijn dat je een tekort hebt aan energie om te leven. Je belandt in een negatieve spiraal.
  Vitaliteit is een indicatie voor je flexibiliteit en rekbaarheid in geval van stress of tegenslag.

  Massage
  Hoe bereik je dat, wanneer het even tegenzit? Het juiste antwoord is: een goede massage! Het liefst op regelmatige basis, om de teruggevonden balans te behouden. Een goed uitgevoerde massage heeft effect op het totale lichaam. Het vermindert zowel fysieke als geestelijke klachten, of zorgt ervoor dat deze helemaal verdwijnen.

  Even een aantal voordelen van massage op een rijtje:
  – zorgt voor diepe ontspanning
  – geeft nieuwe (levens)energie
  – heft pijnklachten op of vermindert deze
  – maakt spieren weer soepel
  – stimuleert de bloedsomloop
  – stimuleert de stofwisseling
  – zorgt voor afvoer van afvalstoffen
  – beïnvloedt het functioneren van organen
  – leert contact te maken met het gevoel
  – zorgt voor balans in het lichaam

  Weer in balans
  Bij Flow Motion Massage ben je in goede handen. Velen gingen je al voor. Door mijn combinatie van ontspanningsmassage en Triggerpoint-therapie breng ik je weer in balans door de pijnklachten bij de wortel aan te pakken. Waar vele andere vormen van therapie vaak niet hielpen, werkt Triggerpoint-therapie meestal wel. Kom het zelf eens ervaren. Een heerlijk ontspannend cadeautje voor jezelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply