Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Helen door meer contact met je lichaam
  Rate this post

  Heb je chronische pijnklachten of zit je gewoon niet lekker in je vel? En heb je er genoeg van om steeds te horen te ­krijgen dat je ermee moet leren leven? Laat dan eens op een andere manier naar je klacht(en) kijken!

  Als aurahealer stem ik mij af op de universele liefde die deze wereld doet ademen. Vanuit deze ruimte verbind ik mij met jou; stem ik mij af op je ziel en je lichaam, en daarin vertelt jouw lichaam mij jouw ­verhaal. Het brengt mij op de plek waar ­liefdevolle aandacht nodig is, zodat daar contact kan ontstaan. Door gespannen spieren of pezen, koude plekken of ergens een teveel aan energie vind ik de weg naar de kern van de pijn of het verlangen. Daar vind ik het verhaal dat woorden vaak niet kunnen uitleggen, maar dat ruimte krijgt als het liefdevol wordt aangeraakt. Daardoor kunnen juist die vage lichamelijke klachten die geen verklaring lijken te hebben genezen. Omdat er een diepe verbondenheid ontstaat met je lichaam, kun je beter helen.

  Herken je je in het verlangen naar liefdevolle aandacht voor je lichaam? Of heb je behoefte aan meer verbinding met je lichaam? Dan is een aurahealing een mooi begin in dit proces.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply