Rate this post
 • Heling, balans en ontspanning
  Rate this post

  Begin 2013 ben ik een praktijk gestart voor Angelic Reiki, en dat terwijl ik pas eind 2012 voor het eerst in aanraking kwam met deze prachtige holistische helingmethode.

  In mijn behandelruimte aan huis werk ik met heel veel plezier en dankbaarheid aan het geven van Angelic Reiki-behandelingen, een werkelijk prachtige behandelmethode die heel veel te bieden heeft, op welk gebied dan ook.
  Angelic Reiki is een krachtige hands-on healingmethode die werkt met de hoogste energieën uit het engelenrijk om zodanig ontspanning, balans, heling en bewustzijnsverruiming te brengen. Het is een veilig, natuurlijk, ­multi-dimensionaal systeem dat een ­diepgaande werking heeft op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een systeem dat perfect aansluit bij de nieuwe tijd waar wij ons momenteel in bevinden. Een tijd die veel van ons vraagt en waar velen van ons zich wel eens uit het veld geslagen voelen, door wat voor omstandigheden dan ook.
  Tijdens de sessie maak ik als behandelaar verbinding en werk samen met de energieën uit het engelenrijk. Energieën van de ­engelen, aartsengelen, opgestegen meesters en ­galactische wezens, die helpen bij het loslaten van fysieke, emotionele en karmische disbalans, en zelfs ook onverwerkte zaken uit voorgaande levens. Op het moment van behandelen zal ik als behandelaar de helende energie doorgeven middels twee handposities. Er is dan een verbinding met het hier en nu en met het hogere weten dat geen tijdsverbinding kent. Zo kan er dus energie stromen naar zowel zaken die voortkomen uit dit leven alsook naar ­stagnatie uit voorgaande levens.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply