Rate this post
 • Heling, balans & ontspanning
  Rate this post

  Begin 2013 ben ik een praktijk gestart voor Angelic Reiki, en dat terwijl ik pas eind 2012 voor het eerst in aanraking kwam met deze prachtige helingmethode; iets wat ik telkens weer benoem als de kracht van Angelic Reiki.

  Angelic Reiki is een relatief nieuwe helingsmethode die eind 2012 gechanneled is door Aartsengel Metatron. Een systeem dat perfect aansluit bij deze nieuwe tijd. Het is een uitermate krachtige behandelmethode die werkt met de hoogste energieën uit het engelenrijk om zodanig ontspanning, balans, heling en bewustzijnsverruiming te brengen. Het is een veilig, natuurlijk, multi-dimensionaal systeem dat een heel diepgaande werking heeft op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

  Voor wie en wanneer?
  Een behandeling met Angelic Reiki is geschikt voor iedereen. Zowel kinderen als volwassenen (en zelfs dieren) hebben hier baat bij. Of het nu gaat om lichamelijke of mentale klachten, of omdat er simpelweg meer behoefte is aan ontspanning: de behandeling brengt heling waar die op dat moment nodig is.

  Hoe werkt het?
  Tijdens de sessie, waarbij de cliënt gewoon volledig gekleed is, maak ik als behandelaar verbinding en werk ik samen met het engelenrijk. De helende energieën van de engelen, aartsengelen en opgestegen meesters helpen bij het loslaten van een fysieke, emotionele en mentale disbalans. Middels twee handposities (op het hogere hartchakra en de zonnevlecht) is er verbinding met het hier en nu en het ‘hogere weten’ ofwel het ‘hogere zelf’. Zo kan er dus helende energie stromen naar zowel zaken die voortkomen uit dit leven alsook naar stagnaties die hun oorsprong hebben in voorgaande levens.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply