Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heling op alle niveaus
  Rate this post

  Hartekracht staat voor dat stralend witte licht(je) dat iedereen in zijn of haar hart heeft. Die plek waar je niet vaak naar kijkt, die laat zien wie je in volle potentie kunt zijn. De plek die gaat kriebelen of gonzen als je iets doet waar je heel blij van wordt, waarmee je jezelf verbaast.

  Reiki is een behandelmethode om je te helen op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Reiki helpt om geblokkeerde energie weer te laten stromen in je lijf. Reiki brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf en vitaliseert je levenskracht. Het helpt je om te ontspannen, ondersteunt je bij trauma’s, rouw of angsten en biedt verlichting bij depressie. Reiki geeft je weer energie, waardoor je jezelf kunt terugvinden en er ruimte is om te groeien, en kan helpen bij (acute) lichamelijke klachten, onrust en stress, ter ondersteuning bij verwerking van trauma’s, rouw of angsten, het geeft verlichting bij depressie, helpt je jezelf terug te vinden en ondersteunt je om te groeien

  Reiki-afstandsbehandeling
  Soms is het niet mogelijk om voor een behandeling naar mijn praktijk in Arnhem te komen. Je kunt dan een Reikibehandeling op afstand ondergaan. Hiervoor maak ik een belafspraak met je. Aan het begin van de behandeling bel ik je op, zodat je een rustige plek kunt opzoeken. Ik maak contact met je op afstand en stuur op deze manier gericht energie naar je toe. Een Reiki-afstandsbehandeling duurt ongeveer 15 minuten. Na afloop van de behandeling bel ik je op om de behandeling te bespreken en af te ronden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply