Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help! Ik ben allergisch!
  Rate this post

  Met de zomer in aantocht zien veel hooikoortspatiënten met lede ogen een hoop niesbuien en gesnotter tegemoet. Jeukende ogen, gezwollen slijmvliezen, niesbuien en een loopneus. En dat zijn dan nog maar de vrij onschuldige klachten die hooikoorts kan veroorzaken. Of het nu om hooikoorts gaat of een andere allergie, ineens heb je er last van en het kan je behoorlijk beperken in je doen en laten. Daar wil je dus maar wat graag vanaf!

  Een allergie is een ongunstige reactie van je lichaam op een bepaalde stof. Dat kan een voedingstof, contactstof of omgevingsstof zijn. Je lichaam ziet deze stof als een indringer die meteen verjaagd moet worden en komt gelijk in actie.

  Reset
  Jolande Bakker van Praktijk Allergie Vrij Leven behaalt goede resultaten met het toepassen van de Total Reset Methode. ‘Je zou het kunnen vergelijken met het resetten van je computer. Door de behandeling zorg je ervoor dat je hersenen de waarneming van die ene bepaalde stof waar je heftig op reageert herzien. Door die nieuwe informatie definitief te maken, dus als het ware op de harde schijf op te slaan, herkent je lichaam de stoffen waarop je altijd allergisch reageerde niet meer en treedt er geen reactie op.’

  Verbinding tussen organen
  ‘Total Reset is een combinatie van kinesiologie, -chiropractie, westerse geneeskunde en acupunctuur. We bekijken het lichaam holistisch. We bestaan uit organen en ieder orgaan heeft regulier zijn eigen arts. Maar vanuit de oosterse geneeswijze bekeken, worden al die organen onderling met elkaar verbonden door middel van meridianen. Wij geven ook cursussen in deze methode’, besluit Jolande.

  Opleiding
  Ben je therapeut en spreekt de Total Reset Methode je aan en zou je er meer over willen leren? Geef je dan op voor één van de cursusdata die je op de website kunt vinden. Leer hoe je disbalansen, intoleranties en allergieën kunt uittesten en balanceren. Gun het ook jouw cliënten om allergievrij door het leven te gaan!

  Voor iedereen
  Total Reset is geschikt voor iedereen, van baby tot oudere. Met Total Reset kunnen dus ook specifieke klachten en symptomen van kinderen behandeld worden, zoals huilbaby’s, eczeem en buikkrampjes.

  Klachten
  De Total Reset Methode kan voor veel verschillende klachten worden ingezet:
  • KNO-problemen
  • klachten aan nieren, blaas of darmen
  • problemen met klieren (schildklier, prostaatklier, bijschildklier, et cetera)
  • gewrichtsproblemen
  • stofwisselingsstoornissen
  • problemen met zenuwstelsel, longen of huid

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply