Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Help de natuur een handje…

  Je wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een belangrijk deel jouw uitstraling. Permanente make-up (PMU) is een unieke pigmentatiemethode waarbij de natuur een handje geholpen wordt door middel van het corrigeren van wenkbrauwen, ogen en lippen.

  Wenkbrauwen en lippen kunnen mooi belijnd en ingekleurd worden en een eyeliner laat jouw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd wil uitzien, maar zeker ook voor wie verlost wil zijn van het dagelijks bijtekenen van wenkbrauwen, eyeliners en lipliners.
  Ook wanneer men geen of weinig wenkbrauwen heeft,
  een bril of contactlenzen draagt of allergisch is voor make-up, is permanente make-up een uitkomst.

  Werkwijze
  Een permanente make-up aanbrengen lijkt op tatoeëren. Echter, de techniek is anders en de pigmenten zijn anders van samenstelling. En het grootste verschil is dat de PMU in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, terwijl een tatoeage in een veel diepere huidlaag gaat. Daarom blijft een tatoeage levenslang zichtbaar en vervaagt permanente make-up geleidelijk in de loop van 3 tot 5 jaar. Voorafgaand aan de behandeling wordt een intake gehouden om de opties en jouw wensen uitgebreid te bespreken.

  Wenkbrauwen
  Wil je voor altijd strakke en goedgevulde wenkbrauwen? Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten die kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up wordt je gezicht weer compleet. Hierbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met je eigen wensen.

  Eyeliners
  Oogleden en wimpers laten de ogen spreken.
  Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Dus geen tijdrovende klus meer dat je
  ‘s ochtends met moeite voor de spiegel moet doen en
  ook geen zorgen meer over je uitgelopen make-up.
  Gewoon altijd mooie ogen!

  Lipliner
  Ook al is het niet meer zo’n trend als een aantal jaren geleden, nog steeds wordt een lipliner gezet. Wel zijn de kleuren een stuk ingetogener geworden. Want zeg nou
  zelf: wie wil er nou geen strakke lipcontour? Door het
  ouder worden verliezen de lippen volume, maar ook kleurpigment. Dit is te verbeteren door het zetten van een lipliner of full lips (pigmenteren van de gehele lippen).
  Ook onrechtmatigheden kunnen hiermee worden verdoezeld.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply