Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help de dokter een handje
  Rate this post

  Als je ziek bent, laat je je natuurlijk helpen door zorgprofessionals, die het beste met je voorhebben, zoals je huisarts en eventueel doktoren in het ziekenhuis. Maar je kunt nog meer doen om je genezing te bevorderen of om beter met je ziekte om te gaan.

  Met natuurgeneeskundige consulten kun je het zelfherstellend vermogen aan het werk zetten. Je lichaam zal namelijk altijd doen wat het in zijn vermogen heeft om zichzelf te herstellen. Als je door medische behandelingen niet genoeg herstelt, wijst dit op een blokkade of een energietekort. Je kunt je dan afvragen waardoor dit ontstaan is. Met een meting met de computer en aan de hand van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten zoekt natuurgeneeskundige Elvira Zwanikken uit waar de oorzaak zich bevindt.
  Ook de reguliere onderzoeksuitslagen worden meegenomen. Of ze vraagt om aanvullend ­onderzoek via de huisarts, wannaar dat wenselijk is. Samenwerking met reguliere geneeskunde kan namelijk onmisbaar zijn.
  Elvira is opgeleid in de natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en de klinische psycho-neuro-immunologie. Ze heeft allerlei effectieve behandelmethoden tot haar beschikking: de juiste wetenschappelijke informatie om te lezen, gezonde voeding, homeopathie, natuurlijke supplementen, sport / beweging en computerfrequenties die de aansturing van het lichaam weer helpen ordenen. Deze combinatie van behandelmethoden helpt het lichaam zich te bevrijden van ballast. Hierdoor ontstaat meer vrije energie die het immuunsysteem gaat gebruiken om de zaken op te lossen die alleen het immuunsysteem zelf kan oplossen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply