Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Zwaar weer, zowel persoonlijk als in je relatie. Wanneer je de boodschap gekregen hebt dat je kanker hebt, staat je leven op zijn kop. Ja, ook bij andere heftige ervaringen als werkverlies, familiebreuk of een inbraak kunnen de emoties intens zijn. Maar bij een ziekte, en zeker bij kanker, komt het ook nog eens héél dichtbij. Het raakt jouw eigen lichaam, of dat van je partner.

  Wat een emoties maakt dat los! Zenuwen, angst, boosheid, verdriet… Het kan stormen in je hart en soms ook nog eens in je relatie! Zowel jij als je partner ervaren heftige gevoelens in deze situatie, en iedereen gaat weer anders om met heftige gevoelens. Als daardoor spanningen tussen jou en je partner ontstaan, is dat nog eens extra verdrietig en moeilijk!
  In mijn praktijk kan ik jullie helpen samen in gesprek te blijven en samen een nieuw evenwicht te vinden. Kom erover praten! Het is helend wanneer je gevoelens de ruimte krijgen. En pratend zoeken we ook naar hoe je elkaar kunt begrijpen, helpen en met de nieuwe situatie kunt omgaan. Fijne dingen van het leven delen is niet moeilijk, maar hoe doe je dat met verdriet in een periode van angst en onzekerheid? Vraag hulp! Bij mij kun je terecht wanneer jullie in zwaar weer terecht zijn gekomen.
  Er is ruimte voor jullie emoties, eventueel ook in individuele sessies, en we gaan op zoek naar hoe jullie elkaar kunnen blijven vasthouden in deze moeilijke periode. Dat doen we veelal met gesprekken, en naar behoefte ook met mindfulness en helpende oefeningen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply