Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Help je huid goed de kou door

  De winter mag dan grotendeels ­achter ons liggen, we zijn nog niet van de kou af. De grote temperatuurverschillen tussen binnen en buiten, de wind en de kachel zijn een aantal factoren die een grote invloed hebben op de huid.

  Een aantal belangrijke tips voor deze periode:
  Temperatuurschommelingen zorgen voor vat­vernauwing en uitzetting van de bloedvaten. Dit kan rode vlekken en een schilferige huid veroorzaken en ook couperose verergeren. Gebruik de juiste producten om de huid voor te bereiden op deze temperatuurschommelingen.

  De huid rondom de ogen verdient dit seizoen extra aandacht. Het hebben van weinig talgkliertjes en het gebruik aan onderhuids vetweefsel dragen bij aan een voortijdige veroudering van de huid. Een speciale oogcrème is dus beslist geen overbodige luxe.

  In de winter zijn de zweet- en talgklieren minder actief. Ook bij een (vette) acnehuid is het dus belangrijk om goed te blijven hydrateren.

  ‘Iedereen laten stralen’
  Eigenares Sandra van der Horst van SanSalon: ‘Ruim 12 jaar na het behalen van mijn diploma’s voor schoonheidsspecialiste en visagiste ben ik in 2009 de praktijk SanSalon aan huis begonnen. Ook ben ik inmiddels pedicure. Mijn doel is mensen ontspanning en natuurlijk ook verzorging bieden. Ik zeg altijd maar zo: ‘Als je lekker in je vel zit, straal je dit ook uit!’ Ik hoop met mijn behandelingen iedereen een beetje extra te laten stralen. Voor een manicurebehandeling en (bruids-)visagie kun je ook bij mij terecht.
  Tijdens alle behandelingen die ik geef, richt ik mij sterk op de verzorging en verbetering van de huid. Met mijn ruime ervaring wil ik zoveel mogelijk mensen helpen. Jong of oud, man of vrouw: iedereen kan bij mij terecht.
  Schoonheidsbehandelingen zijn er in allerlei soorten en maten, maar ook niet alle huidtypes zijn hetzelfde. Wanneer je voor een eerste afspraak komt, zal ik je huid nauwkeurig analyseren en met jou bespreken. Met deze analyse als basis starten we de behandeling.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply