Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help! Ik ben allergisch!
  Rate this post

  Met de lente in aantocht zien veel hooikoortspatiënten met lede ogen een hoop niesbuien en gesnotter tegemoet. Jeukende ogen, gezwollen slijmvliezen, niesbuien en een loopneus. En dat zijn dan nog maar de vrij onschuldige klachten die hooikoorts kan veroorzaken. Of het nu om hooikoorts gaat of een andere allergie, ineens heb je er last van en het kan je behoorlijk beperken in je doen en laten. Daar wil je dus maar wat graag vanaf!

  Een allergie is een ongunstige reactie van je lichaam op een bepaalde stof. Dat kan een voedingstof, contactstof of omgevingsstof zijn. Je lichaam ziet deze stof als een indringer die meteen verjaagd moet worden en komt gelijk in actie.

  Jolande Bakker van Praktijk Allergie Vrij Leven behaalt goede resultaten met het toepassen van de NAET methode. ‘Je zou het kunnen vergelijken met het resetten van je computer. Door de behandeling zorg je ervoor dat je hersenen de waarneming van die ene bepaalde stof waar je heftig op reageert herziet. Door die nieuwe informatie definitief te maken, dus als het ware op de harde schijf op te slaan, herkent je lichaam de stoffen waarop je altijd allergisch reageerde niet meer en treedt er geen reactie op.’NAET is geschikt voor iedereen, van baby tot oudere. Met NAET kunnen dus ook specifieke klachten en symptomen van kinderen behandeld worden, zoals ‘huilbaby’s’, eczeem en buikkrampjes.

  Total Reset
  Door deze methode verder uit te diepen, is inmiddels Total Reset ontwikkeld. ‘Het is een combinatie van kinesiologie, chiropractie, westerse geneeskunde en acupunctuur. We bekijken het lichaam holistisch. We bestaan uit organen en ieder orgaan heeft regulier zijn eigen arts. Maar vanuit de oosterse geneeswijze bekeken, worden al die organen onderling met elkaar verbonden door middel van meridianen. Wij geven ook cursussen in deze methode.’

  Klachten
  De Total Reset Methode kan voor veel verschillende klachten worden ingezet: KNO-problemen, klachten aan nieren, blaas of darmen, problemen met klieren (schildklier, prostaatklier, bijschildklier, et cetera), gewrichtsproblemen, stofwisselingsstoornissen problemen met zenuwstelsel, longen of huid

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply