Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Help je huid de winter door

  Kou, regen, wind: onze huid krijgt het hard te verduren in deze periode. En dat terwijl bij sommigen de huid nog aan het herstellen is van zonschade uit de zomer. Er mooi uitzien is je goed voelen. Wat kun je doen om je huid zo mooi mogelijk te krijgen?

  Jouw echte leeftijd? Die raadt niemand!
  Helaas: dat de tijd niet stilstaat, is vroeg of laat aan je huid te zien. Maar als er iets is wat jij graag wil, is het wel mooi ouder worden, zonder rimpels, droogheid, grove lijnen en pigmentvlekken. Het verstevigen van de constructie van jouw huid is hét uitgangspunt van de specialisten van House of Beauty. Niet de symptomen van een ouder wordende huid worden aangepakt, maar juist de onderliggende oorzaken. Tijdens deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Sepai. Je huidcellen worden door de verschillende werkzame stoffen gestimuleerd tot vernieuwing en verbetering. Omdat de verzorging tot diep in de huidcellen doordringt, wordt jouw huid grondig verbeterd. Het resultaat is een zachte, stevige, egale en aanzienlijk meer jeugdige huid.

  Laat je huid weer luchten
  De typisch Nederlandse winter is weer in volle gang. Daar wordt jouw huid niet zo gelukkig van. Je huid is droog en vaal en je kunt te maken hebben met ontstekingen. Met een Oxy Spa behandeling kun je je huid weer laten stralen! Het Oxy Spa apparaat produceert 98% pure, zuivere zuurstof. Door middel van een speciale techniek wordt het zuurstof samen met werkstoffen die vitamines en mineralen bevatten in de diepere huidlagen gebracht. De huid wordt hierdoor verstevigd. De behandeling is geheel pijnloos. Een doffe huid ziet er weer stralend uit en littekens verminderen. Daarnaast zullen fijne lijntjes een stuk minder zichtbaar worden. Ook al zie je na één behandeling al resultaat, het beste resultaat krijg je na ongeveer 6 behandelingen. Geef je huid een heerlijke boost in deze donkere maanden!

  Verwen jezelf met een massage
  Wil je even ontsnappen aan het weerbarstige najaarsweer? Dan is een hotstone-massage perfect! Al 1500 jaar voor Christus waren de Maya’s en Indianen al bekend met de therapeutische werking van hete stenen bij de massage. Wat de hotstone-massage nou zo heilzaam maakt? De hotstones bevorderen het langer maken van de spieren en strengen, waardoor eventuele spierpijn en krampen wegtrekken. Ook werken de hotstones ontgiftend: afvalstoffen komen los en worden door de massage beter afgevoerd. Ook wordt de doorbloeding verbeterd, en komt er zuurstof in het weefsel. Samen met de massagetechnieken en bewegingen en de olie zorgen de verwarmde stenen ervoor dat je lichaam en geest helemaal tot rust komen.

  Een gezonde cocktail voor je huid
  Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam minder snel fibroblasten aan en neemt de hoeveelheid aan de huideigen stoffen collageen en elastine af. Dit zijn de stoffen die ervoor zorgen dat je huid mooi strak en stralend blijft. Als gevolg hiervan verliest je huid volume, en voelt deze droger en vochtarm aan. Je huid wordt slapper en je krijgt rimpels en lijntjes. Een mooie manier om dit proces tegen te gaan, is mesotherapie. Hierbij wordt een cocktail van actieve werkstoffen de huid in gesluisd. Hierdoor wordt het natuurlijke collageen van binnenuit weer aangevuld. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van mesotherapie is Mesoscience by Skeyndor. Deze zeer vriendelijke methode, die werkt zonder naalden, is zeer succesvol bij problemen als rimpels, verlies van stevigheid, striae en cellulite.

  Over House of Beauty
  House of Beauty is sinds 1989 een begrip in Hoofddorp en omstreken, en sinds mei 2020 gevestigd aan de Kruisweg. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, gezichtsbehandelingen, pedicure, mesotherapie, manicure en hotstone-massage. Na een behandeling bij House of Beauty voel je je weer als herboren!
  Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast speelt persoonlijk advies een belangrijke rol in je well-being. Het team van House of Beauty helpt je graag met het kiezen van het juiste behandelplan. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling of het verzorgen van nagels door middel van een manicure of pedicure. Wij helpen je graag!
  Voor een afspraak of vragen kun je contact opnemen via info@houseofbeauty.nl of 023-2044653. Je kunt ons ook een WhatsAppje sturen op dit nummer.

  Het aanbod van House of Beauty
  – Mesoscience by Skeyndor
  – Dermapeel Pro
  – Sepai huidverouderingsbehandeling
  – Oxyspa zuurstofbehandeling
  – Manicure
  – Huidverbetering
  – Hotstone-massage
  – Beauty-arrangementen
  – Wellness
  – Verven en harsen
  – Pedicure
  – Revitalash

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply