Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help je huid een handje!
  Rate this post

  Oud worden met een mooie huid: dat is één van de doelen van veel mensen en bij jou is dat vast niet anders. Je treft daarom alle nodige maatregelen: je sport, drinkt veel water en eet gezond. Natuurlijk hoort ook gezichtsverzorging hierbij. Verzorgende crèmes en een masker op zijn tijd.

  Tóch kun je helaas niet voorkomen dat de eerste rimpeltjes en lijntjes in je gezicht verschijnen. Of dat je kaaklijn minder strak wordt en dat je huid langzamerhand stevigheid en volume verliest. Hoe goed je ook voor je huid zorgt.

  Vertraag huidveroudering
  Gelukkig hoef je je er niet bij neer te leggen. Het verouderingsproces kun je niet stoppen of tegengaan, maar met de juiste methoden kun je er wél voor zorgen dat het proces vertraagd wordt. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is zo’n methode die wordt gebruikt om de huid te verstrakken. Er wordt bij deze behandeling gebruik gemaakt van ultrasound, die de aanmaak van collageen stimuleert. Het is een niet-chirurgische methode, dus het huidoppervlak blijft onbeschadigd en de behandeling is pijnloos.

  Hoe werkt het?
  De geluidsgolven produceren warmte, wat ervoor zorgt dat er in de diepere huidlagen warmte ontstaat. De warmte zal ervoor zorgen dat de huid verstrakt en verjongt, onder andere doordat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Dit proces duurt ongeveer drie maanden, zodat de huid langzaam verstrakt. Dat betekent dat het resultaat op natuurlijke wijze tot stand komt en aan het einde van de periode zie je er jonger én frisser uit.

  Geen bijwerkingen
  Een van de grote voordelen van HIFU is dat het niet tot nauwelijks bijwerkingen heeft. Je omgeving zal aan je huid bijvoorbeeld niet zien dat je de behandeling hebt laten doen. Je kunt de behandeling goed laten doen wanneer je liever geen cosmetische ingreep laat doen, maar het is ook een goede aanvulling op injectable-behandelingen.

  HIFU is onder andere geschikt voor behandeling van:

  – verslapte kaaklijnen
  – plooien tussen neus en mondhoeken
  – slappe oogleden
  – wenkbrauwen
  – dubbele kin
  – verslapte hals
  – fijne lijntjes en rimpels
  – ongelijkmatige teint of textuur van de huid
  – grove poriën

  Gezonder, strakker en gelijkmatiger
  Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord: microneedling. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De nieuwste techniek op het gebied van microneedling is de Dermapen 4. De pen maakt minuscuul kleine kanaaltjes in de huid en door de vernieuwde en precieze naaldmodule is er minder hersteltijd. Al na één behandeling zie je resultaat: de huid ziet er gezonder, strakker en gelijkmatiger uit. Poriën vervagen en rimpels verminderen. De methode leent zich goed voor behandeling van huidveroudering, littekens en pigmentatieproblemen. Ook voor huidverbetering is de techniek enorm geschikt.

  SkinCeuticals: geavanceerde huidverzorging ondersteund door de wetenschap
  Sinds dit jaar werkt Perfect Look in de salon in Emmen met de huidverbeterende producten van SkinCeuticals. Elles van de salon in Emmen van Perfect Look vertelt: ‘Het is onze missie om de gezondheid van de huid te verbeteren én te behouden.’ Om dit doel te bereiken, moet een huidverzorgingsprogramma uit drie fundamentele elementen bestaan.

  Stap 1: prevent = voorkomen
  Stap 2: protect = beschermen
  Stap 3: correct = corrigeren

  De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Om zo toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerder opgelopen schade te corrigeren. De krachtige formules komen voort uit tientallen jaren onderzoek naar huidkanker en hebben geleid tot grote doorbraken in antioxidanten. Elles: ‘Naast de befaamde antioxydanten van SkinCeuticals bieden wij een volledig productassortiment waarbij er een oplossing te vinden is voor ieder huidtype en ieder huidprobleem.’

  Natuurlijk mooier
  Perfect Look is gevestigd in Westerbork en specialist op het gebied van botox, fillers, ooglidcorrecties en huidverbetering. Behandelingen vinden plaats in Westerbork, maar ook in je eigen regio. Perfect Look werkt samen met salons in Assen, Groningen, Emmen, Zwolle, Amersfoort, Heerenveen, Eelde, Paterswolde, Leeuwarden, Sneek, Hardegarijp, Winschoten en Hoogeveen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply