Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help je lichaam een handje
  Rate this post

  In de natuurgeneeskunde wordt gekeken naar mogelijkheden om jouw weerstand en gezondheid te versterken. De natuurgeneeskunde gaat uit van het stimuleren van het zelfherstellend vermogen. Ieder mens heeft dit vermogen, alleen kan dit vermogen kleiner worden, waardoor klachten niet vanzelf meer overgaan en het lichaam geholpen moet worden.

  Via verschillende therapeutische ­behandelingen kunnen dit zelfgenezend vermogen en de weerbaarheid versterkt worden. Een compleet behandeltraject, waarbij alle aspecten van een klacht of probleem aan bod komen, is mogelijk. Wij werken op een holistische wijze met volwassenen en kinderen in de praktijk. ‘Holistisch’ wil zeggen: alles is met elkaar verbonden. Er wordt gekeken naar het grotere geheel: lichaam, geest en emotie. Bij een storing in het systeem kijk je niet alleen naar de klacht die eruit voortkomt, maar juist naar de oorsprong. De oorzaken achter de klacht worden hiermee behandeld, waardoor herbalans vinden mogelijk is.
  Tot de mogelijkheden behoren voetreflexologie & shiatsu, massage & cupping, Bach Bloesemtherapie, urineanalyse, ontzuren & ontslakken en coaching.
  Diverse zorgverzekeraars vergoeden de therapie vanuit de aanvullende verzekering. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor ontspanning.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply