Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help jezelf de winter door!
  Rate this post

  Komt dit je ook zo bekend voor? In de winter is je energie vaak ver te zoeken en ben je een stuk minder actief dan in de zomermaanden. Op zich is dat niet zo erg; de lente komt weer tevoorschijn voordat je het weet. Maar als je iedere winter klachten hebt die een negatieve invloed op jouw leven hebben, omdat je ieder griepje en verkoudheidje maar schijnt te moeten oppakken, dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen.

  In de winter kunnen klachten en aandoeningen als reuma, eczeem, depressie, chronische vermoeidheid, chronische pijn, ontstekingen en blessures verergeren. Je weerstand is lager en de kou werkt ook niet mee. Deze factoren hebben invloed op de staat van jouw lichaam en geest. Je bent waarschijnlijk al meerdere malen naar de huisarts geweest, maar de klachten blijven iedere winter verergeren. Moedeloos worden is echter niet nodig. Met BEMER kun je namelijk zelf thuis je klachten aanpakken.

  Wereldwijd wordt de methode door bijna 2,5 miljoen mensen gebruikt, waarvan het grootste gedeelte in Duitsland woont. Duitse artsen en fysiotherapeuten zijn er dan ook geheel vertrouwd mee dat hun patiënten de BEMER naast hun behandelingen gebruiken.

  Gezondere lichaamscellen
  De BEMER-methode is heel simpel om te gebruiken. Je ligt ‘s ochtends en ‘s avonds 8 minuten op een mat. Via die mat worden magnetische pulsen afgegeven in je lichaam, zodat de microcirculatie in je lichaam aanzienlijk verbeterd wordt. Je organen krijgen meer zuurstof en voedingstoffen, de afvalstoffen worden beter afgevoerd en je lichaamscellen worden gezonder. BEMER helpt dan ook bij een sneller herstel na zware sportinspanningen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply