Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help jezelf of je partner een handje
  Rate this post

  De meeste mensen die seks toys aanschaffen, doen dat vooral voor zichzelf. Prima: met wat hulp van goede speeltjes kun je de seks die je in je eentje beleeft een stuk veelzijdiger, gemakkelijker en spannender maken. De meeste toys kun je echter ook samen met je partner gebruiken, en er zijn zelfs speeltjes die feitelijk onmogelijk zijn om in je eentje mee aan de slag te gaan.

  Eerste hulp bij soloseks
  Zoals gezegd: de meeste speeltjes die worden verkocht, worden gebruikt door de koper zelf. Voor veel mensen geldt dat zij soloseks een stuk spannender vinden worden als ze wat hulp krijgen van een speeltje. Spannender, maar soms ook makkelijker en sneller, want ook dat kan natuurlijk een rol spelen.

  Op het gebied van speeltjes die je prima solo kan gebruiken is er volop keuze. Voor vrouwen zijn er natuurlijk de vibrators en andere vibrerende speeltjes, al vele jarenlang bovenaan de favorietenlijstjes. Ook dildo’s kunnen goed solo gebruikt worden. Ook voor mannen is er volop keuze. Een masturbator wordt bijvoorbeeld steeds populairder, en zo zijn er meer mannenspeeltjes die het gevoel van gemeenschap aardig weten te benaderen.

  Voor alle speeltjes die je in je eentje kunt gebruiken geldt natuurlijk dat je er ook samen mee aan de slag kunt gaan. Het kan heel wat nieuwe inzichten opleveren als je jouw partner zijn of haar speeltje ziet gebruiken, en zo nog beter ontdekt wat hij of zij fijn vindt. Of neem het speeltje en daarmee de controle eens over, en zie wat jij ermee kunt bereiken bij je partner.

  Dit gaat je in je eentje niet lukken
  Alhoewel vrijwel alle speeltjes dus geschikt zijn om zowel solo als samen te gebruiken, zijn er ook exemplaren die eigenlijk alleen geschikt zijn om samen mee aan de slag te gaan. Voorbeelden? Denk aan handboeien. Deze in je eentje gebruiken is ten eerste niet spannend, er is niemand aan wie je de controle geeft. Bovendien is het ook allesbehalve praktisch, en loop je een groot risico om jezelf niet meer los te kunnen krijgen. Niet doen, dus.

  Ook de meeste BDSM speeltjes zijn specifiek bedoeld om samen van te genieten. Ook hier geldt weer dat de spannende gedachte compleet verdwijnt als je ze in je eentje zou gebruiken, en je juist het risico loopt om in een situatie te belanden waar je niet op zit te wachten. Let bij de aankoop van een nieuw speeltje dus altijd op de gebruiksmogelijkheden. Voor jou alleen, alleen of samen of alleen samen? Dan weet je in ieder geval zeker dat je er plezier aan zult beleven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply