Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help je lichaam wakker te worden
  Rate this post

  Welke verhalen vertel jij jezelf als je wakker wordt? Welke gedachten, gevoelens en bewegingen en omgeving bied jij jezelf aan? Merk eens op wat dat betekent voor je lichaam.

  Het lichaam heeft alle potentieel in zich en kan zich dagelijks vernieuwen. Je mag het alleen helpen wakker te worden; het lichaam helpen te herinneren aan zijn innerlijke kracht, wijsheid, souplesse, zelfgenezend vermogen, genieten van aanraking, innerlijke rust, voelen van verbinding, vertrouwen, vrouw zijn.
  Met Craniosacraal therapie breng ik door middel van zachte manuele technieken weer ontspanning en ruimte in je hele lijf, zodat je weer contact voelt en je volledige energiepotentieel vrijkomt.
  Of het nu belemmerd wordt door langdurige ziekte, psychische problemen, oude patronen of niet lekker in je vel zitten: geef jezelf een nieuwe kans!

  ‘Nu ben ik echt aan het stralen’

  Sprakeloos, niet te omschrijven, maar de woorden die mijn ervaring het meest benaderen, zijn ‘diepe ontspanning’, ‘genieten’, ‘mijn eigen lichaam weer vertrouwen’.
  – Eric (spanningsklachten nek en schouders)

  Vanwege de professionele, integere en veilige begeleiding heb ik enorme stappen gezet in mijn lijf en leven.
  – Brechtje (baas in eigen buik worden)

  Janine schrobde met een stevige borstel de emotionele pijn eruit en wat een opluchting en verlichting gaf dat. Nu ben ik echt aan het stralen en voel ik me trots op mij!
  – Lianne (hoofdpijn)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply