Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herfst: hoogste tijd om je huid te verwennen
  Rate this post

  Wat hebben we een geweldige zomer gehad! Er leek geen eind te komen aan die heerlijk warme dagen vol zon. Die zon heeft echter wel effect gehad op je huid. Dat merk je in eerste instantie natuurlijk aan een lekker kleurtje, maar je huid is ook uitgedroogd en voelt misschien wat ruwer aan. Daarnaast is er ín je cellen ook het één en ander gebeurd. Onder invloed van zonlicht is er schade ontstaan aan je cellen wat zich kan uiten aan een verdikte huid en pigmentvlekken.

  De zon versnelt het verouderingsproces. Een ouder wordende huid maakt minder elastine en collageen aan, twee stofjes die zorgen voor de elasticiteit en stevigheid van jouw huid. Eigenlijk heeft je huid een flinke boost nodig om aan de ene kant die verdikte huid en pigmentvlekken aan te pakken en aan de andere kant de elasticiteit en stevigheid te stimuleren. Ibiza Beauty geeft met de OxyGeneo: microdermabrasiebehandeling hét antwoord op jouw wensen!

  Huidvernieuwend
  OxyGeneo is een innovatieve, huidvernieuwende behandeling die tegelijkertijd drie verschillende en essentiële acties uitvoert. Ten eerste wordt de bovenste huidlaag van je gezicht geëxfolieerd. Dat wil zeggen dat de dode huidcellen, die zorgen voor die verdikte huid, worden verwijderd. Vervolgens worden er essentiële werkstoffen in je huid gesluisd die deze revitaliseren. Dit kunnen bijvoorbeeld stoffen zijn die zich specifiek richten op huidverjonging en anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes of juist op huidverjeugdiging, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën of pigmentvlekken.

  Kuur
  Als derde actie wordt bij de behandeling de natuurlijk zuurstofvoorziening in je huid van binnenuit verhoogd. Die ontspannende zuurstofbehandeling is geheel pijnloos en geschikt voor elk huidtype en alle leeftijden (ideaal voor de gevoelige en couperosehuid) én met direct resultaat.
  De OxyGeneo is zeer geschikt om iedere vijf à zes weken toe te laten passen, maar voor het beste resultaat wordt geadviseerd om in kuurverband te beginnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply