Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herfstweer? Voor jou geen probleem!
  Rate this post

  Je voelt je beenspieren verzuren, de gure herfst­- wind maakt het fietsen er niet makkelijker op. Met opgetrokken schouders en je jas tot aan je kin toe dichtgeritst zit jij op de fiets naar je werk. Onderweg zie je geen vrolijk lachende mensen in kleurrijke kleding meer. Nee, de zomer is voorbij en jij ploetert om naar je werk te komen. En als je pech hebt, ook nog regen! Nog maar te zwijgen van die paraplu die steeds weer omklapt.

  ‘s Ochtends ben je extra vroeg je bed uit gekropen om jezelf mooi op te maken. Je wil toch representatief op je werk verschijnen. Jij baalt als er van jouw zorgvuldig aangebrachte make-up niets meer over is na een fietstochtje door het grijze herfstweer. Je gezicht begint te zweten van de inspanning en in de dichte ochtendmist of na zo’n fikse herfstbui is jouw hele look verpest! Je komt op je werk aan, kijkt in de spiegel en irrteert je aan wat je ziet. Chagrijnig begin jij aan je werkdag. Begin je dag zonder zorgen, lig langer in bed en fiets ­lachend door weer en wind met PMU! ‘PMU’ staat voor ‘permanente make-up’. Het geheim van iedere vrouw die overal stralend komt binnenwandelen en waar iedereen naar omkijkt. ‘Wauw!’ Jij wordt ‘s ochtends stralend ­wakker en gaat ‘s avonds stralend naar bed!

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Heb je ongelijke wenkbrauwen of wil je meer vorm of volume, dan kan dat.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente ­make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Voor de wenkbrauwen wordt bij VIP Cosmetics gebruik gemaakt van 3D-hairstrokes. Met deze techniek worden jouw wenkbrauwen pas écht mooi!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply