Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herontdek je vrouw-zijn
  Rate this post

  Na een borstoperatie is het belangrijk dat je weer zin kunt geven aan je leven en het plezier om vrouw te zijn herontdekt.

  Als je voor een borstoperatie staat, of als je er net één achter de rug hebt, ervaar je misschien het gevoel alle controle te verliezen. Het aanpakken van datgene waarvan je zeker weet dat je er grip op hebt, zal je helpen om de onzekerheid te verdrijven. Aarzel dus niet om vooruit te kijken en te plannen. Ook met prothesen kun je je op en top vrouw voelen en er zo uitzien.

  Elle-Vé Lingerie heeft een ruime keus in postoperatieve lingerie, die ontworpen is om jouw herstel zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wij adviseren onze klanten al 30 jaar lang en luisteren daarbij naar vrouwn die een ­borstoperatie ondergingen. Misschien kunnen wij je wél een oplossing aanreiken.

  Amoena en Anita
  Elle-Vé Lingerie heeft de mammacarecollectie van zowel Amoena als Anita. Deze lingerie biedt veel steun, geeft je een veilig gevoel als je de prothese draagt en hindert niet in je bewegingen. Het comfort zit in de brede schouderbanden, brede onderband, elastische cups met ingenaaide hoesjes en zachte materialen.

  Badmode
  Met de badpakken ervaar je hetzelfde comfort. De badpakken zijn allemaal iets hoger onder de arm en aan de voorzijde voor extra zekerheid. Ze zijn uiteraard ook allemaal voorzien van prothesehoesjes en in verschillende cupmaten verkrijgbaar. Bij deze badmode kun je zonder zorgen en in alle zekerheid naar het strand of het zwembad. De badmode bestaat uit zwempakken, tankini’s en bikini’s.

  Overige artikelen
  Ook in onze collectie zijn prachtige tops, met ingenaaide hoesjes, zodat je deze zonder beha kunt dragen. Eventueel op bestelling is er homewear en sportswear te krijgen.
  Er is verder een collectie sjaals en mutsjes aanwezig voor de chemoperiode.

  Kortom: een bezoek aan Elle-Vé Lingerie is de moeite waard! Je vindt ons in winkelcentrum ‘t Lelycentre in Lelystad. Bezoek ook eens onze website en bekijk de collectie van onze merken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply