Rate this post
 • Herstart je leven en je lichaam
  Rate this post

  ‘RESET’. De naam zegt het al: herstart je leven, je lichaam en gedachten en ga voor jouw doelstelling! Ben je geen sporter en vind je de drempel te hoog om naar een sportschool te gaan, maar weet je van jezelf dat je eigenlijk toch wel iets aan je conditie moet gaan doen, of krijgt de wijzer op de weegschaal nu toch wel een heel grote afwijking naar rechts? Dan ben je bij RESET helemaal aan het juiste adres: live groepslessen van maximaal 14 personen, personal trainingen, afslankcursussen, foodchallenges, pensioen-fit en nog veel meer. Van rustige balansoefeningen tot aan zware krachtlessen toe: er is voor iedereen wat wils.

  Ik bied bewust live groepslessen aan in plaats van virtuele lessen. Virtuele lessen zijn lessen die te volgen zijn vanaf een scherm. Ik vind het belangrijk dat elke deelnemer goed gecoacht wordt, zodat die zich een goede techniek aanleert, waardoor de kans op eventuele blessures wordt verminderd en zodat ik hierdoor goed kan inspelen op de doelstellingen van mijn deelnemers.

  HIIT-lessen van Les Mills
  Vanaf april is RESET ook de enige sportclub in Roosendaal waar je terecht kunt voor alle drie de HIIT-lessen van Les Mills: Grit Strength, Grit Plyo en Grit Cardio. Dit zijn high-intensity interval-lessen, waarbij iedereen op zijn eigen tempo traint, met een bepaald trainingsgewicht waardoor diegene zichzelf uitdaagt om tot het uiterste te gaan. Door de hoge pieken in de hartslag, afgewisseld met periodes van rust, word je in een vrij korte tijd topfit. Je gaat jezelf sterker, strakker en gestroomlijnder voelen dan nooit tevoren.

  21-dagen-Food Challenge
  Wil je in een korte tijd fitter en slanker worden, dan is de 21-daagse Food Challenge iets voor jou. Eén keer per week word je gewogen en je sport drie keer per week 30 minuten. Resultaat: een plattere buik, een lager vetpercentage en flink wat kilo’s lichter. Tijdens deze 21-dagen-challenge zit je lager in je suikertoename en maken we je bewuster je maaltijden en tussendoortjes te kiezen. De start van de nieuwe cursus is op dinsdag 7 april.

  12-weekse Afslankcursus
  De 12-weekse Afslankcursus is uitgebreider dan de ­challenge. Voorafgaand aan de cursus nemen we eerst een caloriemetingstest af, zodat je precies weet hoeveel calorieën je nodig hebt om te verbranden. Met deze gegevens kan ik de voedingslijsten precies op maat maken. Elke week word je gewogen en gemeten en sport je op een vast tijdstip met andere deelnemers van de cursus. Dit werkt heel bevorderend, omdat iedereen er met hetzelfde doel is. De start van de nieuwe cursus is op zaterdag 2 mei.

  Dus wil je slanker, strakker en fitter de zomer tegemoet? Kom Resetten!

  Heb je interesse in het volgen van een groepsles, de 21-­dagen-Food Challenge of de 12-weekse afslankcursus? Kijk op de website of stuur een mailtje. Graag tot ziens

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply