Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstel de verstoorde balans
  Rate this post

  Bijnieren zijn belangrijke organen. Zij zorgen voor toevoer van energie in je lichaam. Je veerkracht, vitaliteit en kwaliteit van het leven hangen samen met het goed functioneren van je bijnieren. Door langdurige stress, grote intensieve lichamelijke inspanning, een ongelukkige relatie, een ongezonde levensstijl, lichamelijke of emotionele trauma’s, chronische of ernstige infecties raken de bijnieren uitgeput als ze onvoldoende ruimte krijgen om te herstellen.

  Bijnieren reageren op alle soorten stress. Niet voor niets staan ze bekend als ‘stressklieren’. Hun taak is om het lichaam in staat te stellen om te gaan met stress.
  Uitgeputte bijnieren geven een zeer breed scala aan klachten en symptomen, zoals vermoeidheid, slaapproblemen, een zwak immuunsysteem met vaak terugkerende luchtwegeninfecties, astma, longontsteking, allergie, overgangsklachten, menstruatieklachten, suiker-/ stofwisselingsproblemen, toenemende buikomvang, niet kunnen afvallen, concentratieproblemen, depressie, alcohol- of drugsverslaving, en snel geïrriteerd zijn.
  Anna voetreflexPlus therapie behandelt een gezondheidsklacht volgens Traditionele Chinese natuurgeneeskunde en de westerse reflexologie. De verschillende massages kunnen de effect op de herstel vele malen versterken
  De verschillende massagemethodes (zie de website), voedings- en leefstijladvies volgens de 5-elementenvoedingsleer kan helpen de verstoorde balans in het lichaam te herstellen. Het is een natuurgeneeskundige therapie die de mens en zijn klachten als geheel behandelt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert. De diepere ontspanning helpt bij het verminderen van stress, waardoor de spieren ontspannen. Dat voelt als een weldaad voor het lichaam. De cortisolwaarde kan omlaag en zo kunnen de bijnieren de kans krijgen om te herstellen. Hierdoor verbetert de vitaliteit, met alle positieve bijdragen ervan. Om die redenen kunnen de meest uiteenlopende complexe klachten verbeteren of zelfs verdwijnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply