Rate this post
 • Herstel het contact met je lichaam
  Rate this post

  Als de diagnose ‘borstkanker’ gesteld wordt, stort je wereld even in. Alles verandert. Het lijkt alsof je je basis kwijtraakt. Vooral hoe je naar je lichaam kijkt, wordt anders door de operatie(s), de chemokuren, de bestraling…

  Je raakt het contact met je lichaam kwijt, maar door massage kun je dit contact weer herstellen. Mijn motivatie om andere vrouwen te helpen die borstkanker (gehad) hebben, komt doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben en lang werkzaam ben geweest in de zorg. Het ‘helpen’ zit in mijn bloed!
  Je kunt kiezen tussen twee massages:
  – Ontspannende massage. Bij deze massage geef ik op een zachte, ontspannen manier alle ruimte en aandacht aan jouw wensen en om weer in contact met je lichaam te komen. Door etherische oliën te gebruiken en een zachte massagetechniek. Jij staat even in het centrum, jij bent nu belangrijk.
  – Hands-on-healing. Deze ‘massage’ is met de kleren aan. Ook deze techniek werkt kalmerend en ontspannend. Healing is een ander woord voor verandering. Als je in het ‘borstkankerproces’ zit, ben je in een veranderingsproces. Hier worden je lichaam en geest ondersteund, doordat blokkades opgeheven worden kan de energie weer gaan stromen.
  De opbrengst van de massage gaat naar Pink Ribbon.

  Hiernaast heb ik ook ‘Feniks’, een lotgenotengroep voor vrouwen met borstkanker opgezet. Hier kunnen we verhalen en informatie met elkaar delen.

  Neem contact op voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply