Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstel het evenwicht
  Rate this post

  Als ouder streef je ernaar dat je kind gezond opgroeit. Ieder kind voelt zich wel eens ziek of zit niet lekker in zijn vel, maar meestal ontstaat na een korte periode weer een nieuw evenwicht.

  De groeikracht en vitaliteit van kinderen zorgen voor een snel herstel. Soms lukt dit echter niet helemaal en blijft je kind klachten houden, zoals allergieën, overgevoeligheid, bedplassen, blaasontsteking, slaapproblemen, hyperactiviteit, driftbuien, hoofdpijn en overgewicht, of schoolproblemen, zoals pesten, faalangst, dyslexie en een slechte concentratie.
  Een natuurgeneeskundige behandeling ondersteunt om het evenwicht te hervinden, zodat je kind lekker in zijn vel komt te zitten en weer gezond kan opgroeien.
  Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en begeleiding van ouders. De behandeling is gericht op het kind in zijn totaliteit: zowel geestelijk, lichamelijk als emotioneel. Daarbij passen wij onder andere kinder­massage, voetreflex, voedingsadviezen, Bach Bloesems, oefeningen en gesprek toe.
  Daarnaast richten wij ons ook op de ouders. Hierbij is er aandacht voor de relatie tussen ouder en kind, maar ook voor de ouder zelf. Als je zelf lekker in je vel zit, heeft dit gelijk effect op het welzijn van je kind. Wij bieden eveneens activiteiten op het gebied van natuurlijk ouderschap aan. Op deze wijze weet jij als bewuste ouder wat je praktisch met en voor jouw kind kunt doen. De activiteiten ondersteunen de liefdevolle en gevoelsmatige band met jouw kind die belangrijk is voor de verdere ontwikkeling in het leven. Immers, jij als ouder wil toch ook dat jouw kind mag zijn wie hij/zij is?!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply