Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstel je balans met Reiki
  Rate this post

  Als je last hebt van chronische stress, kun je de opgebouwde spanning vaak niet meer loslaten. De energie, die normaal door je lichaam stroomt, is dan geblokkeerd. Om die energie weer te laten stromen en je weer lekker in je vel te voelen, kun je denken aan een Reiki-behandeling, een spiritueel consult of een coachingstraject. Je kunt voor alle drie terecht bij Isabelle Hulsman.

  Bij een Reiki-behandeling geeft Isabelle gedurende ongeveer een uur met behulp van haar handen de universele levensenergie door, terwijl je gekleed op de behandeltafel ligt. Deze energie stroomt door je lichaam en ondersteunt jouw eigen helingsproces. Met behulp van Reiki kunnen blokkades opgeheven worden, zodat je eigen energie weer gaat stromen. Je voelt je meer ontspannen, energieker en in balans.
  Wanneer je stress ervaart of het gevoel hebt niet in balans te zijn, kun je ook een afspraak maken voor een spiritueel consult. Tijdens een gesprek brengt Isabelle je in contact met je eigen gevoel en de kern van jouw probleem. Zo zoeken jullie samen naar jouw sleutel voor het beantwoorden van jouw vragen.
  Als coach kan Isabelle je helpen bij het loslaten van belemmerende overtuigingen die de oorzaak kunnen zijn van je stressgevoelens.
  Tijdens een coachingssessie wordt er vooral gekeken naar de dieper liggende oorzaken.
  Met deze inzichten kun je positieve veranderingen in gang zetten. Deze veranderingen ga je aan de hand van oefeningen en huiswerkopdrachten concreet toepassen in je dagelijkse leven. Isabelle Hulsman is gediplomeerd Reiki Master, spiritueel therapeut en coach.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply