Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstel je lichaamsharmonie
  Rate this post

  Een Ayurvedische Marma massage is een eeuwenoude Indiase techniek die wordt ingezet voor genezing en ontspanning.
  De Marma massage ondersteunt het gehele lichaam, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

  De Marma massage zorgt voor een hele diepe ontspanning, waardoor diepgewortelde ongemakken aangepakt kunnen worden. Op die manier kan de lichaamsharmonie hersteld worden. Voor de massage kunnen diverse soorten medicinale kruiden oliën ingezet worden, al naar gelang het lichaamstype en de klachten, om zo optimale resultaten te behalen.
  De olie dringt diep door in het lichaam en doet daar van binnenuit z’n werk. Door de ritmische manier van masseren wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor metabolisch ‘afval’ wordt afgevoerd. Op die manier kunnen verschijnselen zoals ADHD, chronische vermoeidheid, problemen met de bloedsomloop, artritis, rugklachten en stress met succes worden aangepakt.
  De Ayurvedische Marma massage kalmeert de zenuwen, dringt diep door in het botweefsel en brengt verlichting bij stijfheid van gewrichten en spieren.
  Deze Marma massage is tegelijkertijd ontspannend en verfrissend. Het bestrijdt de potentieel gevaarlijke effecten van stress, geeft een gevoel van welbehagen en creëert een stiltepunt in de hersenen. Door de Marma massage wordt het immuunsysteem gestimuleerd en de weerstand tegen mogelijke ziekten vergroot.
  Vergelijk het lichaam maar met een plant: als je een plant regelmatig water geeft, zal die sneller groeien en bloeien en langer blijven leven. Voor het lichaam werkt dat niet anders.
  De Marma massage verzorgt het lichaam dus van binnen en van buiten, werkt verjongend, zorgt voor een diepe, ontspannen slaap, maakt de huid soepel en stevig, neemt vermoeidheid weg en brengt een goede energiebalans.
  Ayurveda Massage in Barendrecht heeft zich gespecialiseerd in deze Ayurvedische Marma massage. Voor mensen die zich graag zelf willen verdiepen in deze massagevorm, geven wij een beginnerscursus van 10 lessen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply