Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstel voor lichaam en geest
  Rate this post

  Alweer last van een pijntje hier en een pijntje daar? Dat is niet fijn… Soms word je niet serieus ­genomen, terwijl jij toch écht klachten hebt! Ook is soms voor ­allergieën, long- en
  darm­klachten, overgangsklachten, slaapstoornissen en psychische problemen maar weinig begrip. Ervoor kiezen om dan maar gewoon door te gaan zonder hulp te zoeken is niet aan te raden!

  Qi is het concept dat staat voor adem, kracht, vitaliteit en spiritualiteit. Qi stroomt als ‘levensenergie’ door de meridianen van het lichaam. Mochten deze energiestromen geblokkeerd zijn door bijvoorbeeld stress, ziekte of slechte voeding, dan kan acupunctuur deze blokkade opheffen. Acupunctuur heeft tot doel de gezondheid en vitaliteit van het lichaam te verbeteren en daarnaast ook pijnklachten te verminderen.

  Hoe werkt het?
  De acupunctuurnaalden worden aangebracht op precies de juiste plek en diepte. Zij veroorzaken prikkels waardoor endorfinen vrij komen en jouw pijn blokkeren. Je ervaart rust en ontspanning. De behandelingen zijn inzetbaar voor het behandelen van alle vormen van lichamelijke klachten, alsook voor het behandelen van overgewicht. Acupunctuur zorgt ervoor dat je weer gezond en vitaal wordt, om zo een optimale energetische balans te behalen. Acupunctuur doet geen pijn.

  Littekenbehandelingen
  Een andere specialisatie is littekenbehandeling. Littekens verstoren energiebanen, en daardoor ontstaan blokkades, wat zich uit in pijn of andere klachten. De littekenbehandeling is energetisch en pijnloos, en zonder naalden. Het litteken wordt zachter, wordt minder vurig van kleur en krijgt meer gevoel, en eventuele scherpe pijn verdwijnt, al vrij snel na de behandeling. De combinatie van Asyra-metingen met acupunctuur en energetische littekenbehandeling richt zich vooral op het aanpakken van de oorzaak van de klacht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply