Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstel na hersenschudding
  Rate this post

  Een hersenschudding of -kneuzing komt altijd plotseling en op een ongelegen moment: tijdens het fietsen of een training kun je zomaar op de grond liggen. Gelukkig is er in de sportwereld steeds meer aandacht voor een mogelijke hersenschudding of -kneuzing.

  Na de eerste periode van relatieve rust blijkt echter dat veel mensen kampen met ­restklachten. Vaak voorkomende klachten zijn aanhoudende misselijkheid, concentratieproblemen, oogklachten, vermoeidheid en/of pijnlijke nekspieren. Deze klachten kunnen langdurig aanwezig zijn. Denk daarbij aan maanden tot soms jaren.
  Afhankelijk van de ernst van de impact ­hebben we in de praktijk goede ervaring met het verlichten en het verhelpen van een deel van de klachten. Daarbij maken we gebruik van de kennis uit de Chinese geneeskunde. Op basis van jouw klachten krijg je kruiden voorgeschreven in combinatie met acupunctuur en/of medische massage. Het is een veilige methode om jouw lichaam te ondersteunen met het herstel. Blijf niet rondlopen met klachten als gevolg van een hersenschudding of -kneuzing, maar neem contact op met Qi Quest, praktijk van Chinese geneeskunde in Haarlem en Bloemendaal. De kennis uit de oosterse geneeskunst kan ook goed ingezet worden bij een groot aantal andere klachten.
  Barbara Jenner is binnen Qi Quest gespecialiseerd in acupunctuur en tuina-massage en Nathalie Beijersbergen in kruiden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply