Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstel via jouw voeten
  Rate this post

  Pijn is een signaal van het lichaam dat er iets aan de hand is. Soms is die pijn makkelijk weg te nemen, maar in andere gevallen is dat een stuk lastiger. Wat bij pijn altijd helpt, is ontspanning. Door ontspanning ervaar je pijn namelijk anders en kun je er beter mee omgaan.

  Met voetreflexzonetherapie behandel ik specifieke pijnplekken aan bijvoorbeeld de rug, nek, darmen of maag. Ook psychische pijn, zoals verdriet, verlies of burn-out, kan ik door voetreflexzonetherapie verzachten. Op de voeten liggen allemaal punten die corresponderen met organen, weefsels, zenuwen en spieren. Wanneer er een verstoring in je lichaam plaatsvindt, is die verstoring terug te vinden in de voet, en dat kan zich uiten in pijn of rood worden van de voeten. Door op bepaalde punten te masseren, kan ik ervoor zorgen dat de energieblokkades worden opgeheven. Hierdoor kan de energie weer vrij stromen.

  Het lichaam herstelt zichzelf
  Voetreflexzonetherapie is geen methode om een ziekte te genezen, maar stimuleert het lichaam om zichzelf te herstellen. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en de afval­stoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Dit alles zorgt ervoor dat pijn vermindert en jij je weer beter voelt. Het mooie aan voetreflexzonetherapie is dat het een pijnloze en veilige behandelmethode is die geschikt is voor iedereen, zelfs voor baby’s, zwangeren en ouderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply