Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Herstellen met de juiste voeding
  Rate this post

  Als je alle behandelingen tegen borstkanker achter de rug hebt, is het tijd om te werken aan je herstel. Mogelijk heb je last van allerlei bijwerkingen van de behandelingen, zoals misselijkheid, vermoeidheid, moeite met slikken en/of darmproblemen, waardoor je eetgewoonten niet meer zijn zoals die zouden moeten zijn. Maar goede voeding speelt een heel belangrijke rol bij je herstel, en de diëtiste kan je adviseren.

  Als je verzwakt bent door de operatie, bestralingen en/of chemotherapie, is het zaak om weer op krachten te komen, en dat kan, naast bewegen, door goede voeding. Daar kun je kracht en energie uit halen. De diëtiste van Vie voeding in evenwicht in Voorburg houdt rekening met je situatie, weet wat je nodig hebt om optimaal te herstellen en kan je begeleiden. Ze kan je adviseren over gezonde voeding. Daarbij houdt ze rekening met de wensen van de patiënt.
  Het kan ook zijn dat je in de afgelopen periode overgewicht en lymfoedeem hebt ontwikkeld. De diëtiste kan je dan begeleiden om het overgewicht aan te pakken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply