Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hervind je balans en geef je leven weer glans
  Rate this post

  Alles in het leven bestaat uit balans. Er zijn aan beide zijden van alles uitersten, en in het midden is een vorm van harmonie en balans. Wanneer je elk moment van de dag kunt leven precies zoals jij dat wilt, zoals bij jou hoort, zul je veel innerlijke rust en liefde voelen. Liefde voor jezelf, voor ieder ander, en voor het leven.

  Tegenwoordig is het echter bijna onmogelijk om deze staat van ‘zijn’ in balans te houden. Elke dag zijn er weer zoveel ervaringen die je op je pad tegenkomt. Ervaringen die ervoor kunnen zorgen dat je erover gaat nadenken, er iets van moet vinden, er iets bij gaat voelen, en misschien ook ernaar gaat handelen.
  Deze ervaringen kunnen uiteraard prettig zijn, maar wanneer er (te) veel niet-prettige ervaringen op je pad komen, kan dit de innerlijke balans ernstig verstoren. Misschien ken je het wel: dat je iets niet of moeilijk kunt loslaten, of dat je ergens veel over gaat malen en piekeren, of dat je op je werk iets moet doen wat eigenlijk niet past bij jouw visie, waarden of normen enzovoort. Wanneer deze disbalans langer aanwezig blijft, voel je je waarschijnlijk steeds minder goed in je vel zitten, krijg je het gevoel dat je misschien iets anders wilt of moet, of raak je gewoon ‘op’ en zie je niks meer zitten.

  Leren mediteren
  Gelukkig is er een manier om het streven naar deze continue innerlijke balans te versterken, namelijk door het volgen van een 8-weeks Mindfulness trainingsprogramma, leren te mediteren, of de positieve effecten te ervaren van de verscheidenheid aan methoden en technieken binnen de hypnotherapie. Dit kun je doen bij Sweet Harmony.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply