Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hervind je eigen kracht
  Rate this post

  Als je op social media kijkt, dan lijkt het wel  of iedereen bezig is met afvallen, spieren kweken  en meewaaien met de nieuwste mode-  en beautytrends.

  Natuurlijk is je uiterlijk belangrijk. Als je er goed uitziet, dan voel je je ook goed! Toch is dat niet altijd het geval. Het innerlijk moet er immers ook goed ‘uitzien’, ook al is het niet zichtbaar. Dat is soms best een uitdaging, want wat heb jij nodig om je van binnen goed te voelen?  Dit is voor iedereen anders.

  Kies voor jezelf
  Om je volledig goed in je vel te voelen, is het belangrijk dat jouw leven in balans is. Merk je dat je te veel werkt en te weinig vrije tijd hebt om te ontladen? Of slokt het drukke gezinsleven jou op en is er daardoor te weinig tijd voor jou als individu? Misschien is het dan wel tijd om daar iets aan te veranderen! Vraag jij jezelf eens af wat je écht wil, wat je graag nog eens zou willen leren. Waar je naartoe zou willen gaan. Wat vroeger je grootste droom was en of je die bereikt hebt. Waar je energie van krijgt en waar je breeduit van gaat lachen.

  Weer in je kracht
  Het is erg belangrijk dat je vaker voor jezelf gaat kiezen. Dat je doet wat je leuk vindt, ontdekt wat bij jou past en jij je eigen kracht (her)vindt. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar het is begrijpelijk dat je niet precies weet hóé je dit moet doen. Als je jezelf al zo lang omzeilt, zet je die knop niet zomaar om. Met hypnotherapie richt jij je volledig op jouw innerlijke wereld toe en vind je via het onderbewustzijn antwoorden die voor jou van belang zijn.  In tegenstelling tot wat veel mensen denken, raak je nooit de controle kwijt tijdens een sessie. Hypnose is een waak-slaaptoestand, waarbij je diep ontspannen bent en je richt op je innerlijke wereld. Je kunt het proces op ieder ogenblik stoppen. Na een sessie voel je je doorgaans goed en  ontspannen. En na iedere sessie voel jij je meer in balans.

  Meer informatie? Bel voor een afspraak of bekijk de  website op www.hypnotherapieheemskerk.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply