Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hét alternatief voor een facelift
  Rate this post

  Een frissere blik, een stevigere huid, strakkere contouren, vervaagde rimpels en een egalere teint. Wie droomt er niet van? Je doet er dan ook alles aan om zo goed mogelijk voor je huid te zorgen, maar er zijn invloeden waar je helaas niets aan kunt veranderen.

  Je huid wordt aangetast door de zon, schadelijke deeltjes in de lucht en natuurlijk gewoon omdat je ouder wordt. Daar kan zelfs de beste crème en het duurste serum niets aan veranderen. Maar tóch hoef je je er niet bij neer te leggen.

  Stop huidveroudering
  Met Dermatude Meta Therapy kun je het huidverouderingsproces aanzienlijk vertragen, waardoor de tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit. Hierdoor komt de productie van elastine en collageen weer op gang: Meta Therapy heeft een dubbele werking: de microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van binnenuit en van buitenaf worden actieve werkstoffen in de huid gebracht. Precies in de cellagen waar ze het meeste effectief zijn. De behandeling is uniek omdat niet alleen de gevolgen, maar ook de oorzaken van huidveroudering worden aangepakt.

  Hoe werkt Meta Therapy?
  Tijdens de behandeling worden op een pijnloze manier kleine, onzichtbare gaatjes in de huid gemaakt. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal, geavanceerd apparaat, dat de gaatjes op de juiste huiddiepte kan aanbrengen. Vervolgens wordt het herstelmechanisme van je huid geactiveerd, waarbij collageen en elastine wordt geproduceerd om de microperforaties te repareren. Doordat je huid eigenlijk het meeste werk doet, is het een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Daarnaast zul je geen pijn ervaren en na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden gelijk hervatten. Een dag later kun je ook weer make-up dragen.

  Steviger en elastischer
  Specialiste Kim Kossen werkt in haar salon met Meta Therapy en vertelt over het resultaat: ‘Je huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen duidelijk, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, komt door de therapie als het ware weer terug. Je biologische klok wordt op geheel natuurlijke wijze teruggedraaid. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. Meta Therapy begint met een kuur van acht behandelingen. De eerste vier ga je om de vier weken, de volgende vier vinden om de twee weken plaats. Na de eerste kuur zie je veel huidverbetering. Wanneer je het gewenste resultaat bereikt hebt, is het raadzaam om iedere vier tot zes weken nog een behandeling te ondergaan.’

  Meta Therapy is onder andere geschikt voor effectieve behandeling van:

  – diepe rimpels
  – fijne lijntjes
  – donkere kringen
  – verslapte huid
  – grove poriën
  – acnelittekens
  – hyperpigmentatie
  – UV-schade aan de huid
  – vochtarme huid

  Bewezen effectief
  Onafhankelijke ‘in vivo’-testen bewijzen de effectiviteit van Dermatude Meta Therapy. Na een behandelkuur van 8 weken, ondersteund met de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, blijkt dat het hydratieniveau in de huid is verhoogd, de rimpeldiepte, poriegrootte en poriediepte zijn verminderd, de elasticiteit is verbeterd en pigmentvlekken zijn afgenomen.

  Eigenschappen ‘Meta Therapy’

  – Bewezen effectief
  – Direct zichtbaar resultaat
  – Veilig en 100% natuurlijk
  – Geen risico op huidbeschadiging
  – Korte hersteltijd

  Ervaar het zelf
  De voordelen van ‘Meta Therapy’ zelf ondervinden? Boek dan nu een kennismakingsbehandeling voor zaterdag 9 november aanstaande. In plaats van €130.- betaal je dan slechts €95.-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply