Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hét alternatief voor een facelift

  Een frissere blik, een stevigere huid, strakkere contouren, vervaagde rimpels en een egalere teint? Dit kan dankzij de 100% natuurlijke Dermatude Meta Therapy anti-ageing behandelingen! De behandelingen zijn bewezen effectief en geven direct zichtbaar resultaat. De hersteltijd is zeer kort: de volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen!

  Meta Therapy is de perfecte oplossing. Het is een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.
  Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid en wordt succesvol ingezet bij de behandeling van fijne lijntjes, diepe (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën, gedehydrateerde huid, verslapte kaaklijn, (acne)littekens, hyperpigmentatie en algehele huidverslapping. Naast de behandeling van het hele gelaat, de hals of het decolleté kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

  Tijdens een salonbehandeling met geavanceerde apparatuur activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De collageen- en elastineproductie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, en in kuurverband zijn de resultaten ongekend!

  Meta Therapy is geschikt voor effectieve behandeling van:
  – diepe rimpels
  – fijne lijntjes
  – donkere kringen
  – verslapte huid
  – grove poriën
  – acnelittekens
  – hyperpigmentatie
  – UV-schade aan de huid
  – vochtarme huid
  En meer!

  Eigenschappen Meta Therapy
  – Bewezen effectief
  – Direct zichtbaar resultaat
  – Veilig en 100% natuurlijk
  – Geen risico op huidbeschadiging
  – Korte hersteltijd
  – De keuze van dermatologen wereldwijd
  – ‘Celebrity treatment’: klinieken op Rodeo Drive, Hollywood en Harley Street Londen
  – Maakt botox, fillers of facelift overbodig!

  Bewezen effectief
  Onafhankelijke ‘in vivo’-testen bewijzen de effectiviteit van Dermatude Meta Therapy. Na een behandelkuur van 8 keer, ondersteund met de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, blijkt dat het hydratieniveau in de huid is verhoogd, de rimpeldiepte, poriegrootte en poriediepte zijn verminderd, de elasticiteit is verbeterd en pigmentvlekken zijn afgenomen.

  Boek jouw Meta Therapy behandeling vandaag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply