Rate this post
 • Hét alternatief voor liposuctie
  Rate this post

  Reken eindelijk af met die vervelende probleem­zones! De bekende hardnekkige vetophopingen, oftewel ‘probleemzones’, zijn nu verleden tijd. Willen die met sporten en lijnen maar niet ­verdwijnen? Artinails & Beauty heeft de oplossing.

  Cavitatie is dé manier om vet en cellulite veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. De methode is bewezen effectief, veilig en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Laagfrequente ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij, en vervolgens wordt het op een geheel natuurlijke manier afgevoerd.

  De QB LIPO III maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze technologie is bijzonder geschikt voor de vermindering van oppervlakkig en diep vet, weefsel, ontgifting en herstel van de celvernieuwing. De frequentie van 28-32 KHz heeft een bewezen werking op de vetcellen; het maakt de vetcel leeg en non-actief. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten zoals een dieet of sport. Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: het lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan.

  Uitzonderlijke resultaten
  Met cavitatie is er direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling. Het is een combinatie van de meest ­effectieve technologieën in een goed uitgedacht ontwerp. Kortom: perfect van binnen én buiten.

  Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply