Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hét alternatief voor liposuctie
  Rate this post

  Veel vrouwen, maar ook mannen, hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezond eten en regel­matig sporten alleen zijn soms niet genoeg om deze ongemakken op te lossen; zeker als het gaat om de probleemzones buik, billen, benen, heupen knieën en bovenarmen. Een liposuctie lijkt soms de op­lossing, maar is pijnlijk, risicovol en vaak erg duur. Ultra Sound Body Shaping is de oplossing die je zoekt! Cavitatie, oftewel Ultra Sound Body Shaping, is dé manier om jouw overtollige vet veilig, pijnloos en blijvend te verwijderen.

  Cellulite (ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd) komt voor bij 80 tot 90% van de volwassen vrouwen en wordt meestal aangetroffen op de benen, dijen en billen. Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht; de uiting van cellulite kan wel worden versterkt door overgewicht en komt zowel bij vrouwen met overgewicht als vrouwen zonder over­gewicht voor.

  Cavitatie
  Hoe werkt cavitatie? Laagfrequente ultrasone geluidsgolven maken allereerst de vetcellen doorlaatbaar. Hierdoor komt het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vrijgekomen vet op een heel natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten zoals beweging en/of sport. Omdat het membraam van de vetcellen geen functie meer heeft en die vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden.

  Stimulering lymfesysteem
  Een ander effect van de laagfrequentie geluidsgolven is verwijding van de bloedvaten en stimulering van het lymfesysteem, waardoor een beter drainage gerealiseerd wordt.Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor lip­osuctie. Na slechts enkele behandelingen bereik je het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. De methode is bewezen effectief en veilig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply