Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het begint bij je voeten!
  Rate this post

  Voeten dragen jou de hele dag. Maar geef je ze wel de aandacht en verzorging die ze nodig hebben? En wat doe je als je pijnklachten aan je voeten krijgt?

  Voor de verzorging van je voeten, maar ook met voet-problemen kun je al 15 jaar terecht bij Venema Podo-logiecentrum. De interesse voor voeten en voet-gerelateerde aandoeningen begon bij Mirjam al op jonge leeftijd: ‘Ik was vaak te vinden in de schoenmakerij van mijn vader. Vanaf 1995 hield ik me hier bezig met schoenreparaties. In 1998 breidde ik dit uit met het vinden van oplossingen voor voetgerelateerde klachten. Dit deed ik boven de zaak van mijn vader. Op deze manier kon ik veel over het vak leren; ik zat immers dicht bij het vuur. Tegelijk kon ik ook mijn eigen dromen achterna gaan door opleidingen te volgen in pedicure, medisch pedicure, podologie en manicure. Sinds maart 2003 combineer ik de diverse disciplines in mijn eigen praktijk. Met veel plezier, want in april van dit jaar vier ik mijn 15-jarig bestaan! En dat is best een mijlpaal!’

  Totaalpakket

  ‘Sinds maart 2003 heb ik een prachtige praktijk aan de Voorstreek in Leeuwarden, waar ik de diverse disciplines combineer. Juist die meerwaarde vind ik heel interessant. Als iemand binnenkomt met een likdoorn, maar diegene heeft ook rugklachten, dan kan het zijn dat er iets mis is met het bewegingsapparaat. In dat geval kan het probleem liggen aan de stand van de voeten. Door middel van voetonderzoek en het kijken naar de stand van de voeten kan dit vertaald worden naar een paar correctiezolen. En deze zolen kan ik maken in mijn eigen praktijk. Het geeft mij veel voldoening om een totaalpakket te kunnen aanbieden!’

  Het totaalpakket van het Venema Podologiecentrum omvat podologische correctiezolen, pedicure, medisch pedicure, manicure, nagelregulatie, teenortheses en verzorgingsproducten voor voeten en handen. Mirjam vervolgt: ‘Voeten zijn natuurlijk erg belangrijk, maar ook de handen mogen zeker niet vergeten worden. Sta er maar eens bij stil wat je op een dag allemaal met je handen doet! Je kunt bij mij terecht voor een verzorgende en ontspannende manicurebehandeling of een paraffinebad. Desgewenst lak ik je nagels in een mooie kleur. Je bent van harte welkom!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply