Rate this post
 • Het beste voor een mooi gebit
  Rate this post

  Bij Tandartspraktijk Prinsenhof kijken wij verder dan alleen uw gebit: wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. In onze kliniek met moderne apparatuur kunnen wij u voorzien van optimale tand- en mondzorg, zodat u lachend weer naar buiten loopt!

  Dental Clinic is een gespecialiseerde kliniek voor tandheelkundige behandelingen en diagnostiek. Wij voeren behandelingen en onderzoeken uit die in een reguliere tandartspraktijk niet mogelijk zijn.

  Orthodontie
  Onder ‘orthodontie’ verstaan we het maken en plaatsen van beugels; meestal bij wat oudere kinderen, want voor een beugel moeten de kaken wel goed ontwikkeld zijn. Maar ook volwassenen kiezen soms voor een beugel.

  Veel mensen denken dat een beugel te maken heeft met uiterlijk. Dat is ook wel zo, maar belangrijker nog is dat rechte tanden en kiezen gemakkelijker en beter schoon te houden zijn. Daardoor heb je met een recht gebit minder kans op gaatjes, tandvleesontsteking en andere mondproblemen.

  Dental Clinic Prinsenhof neemt ruim de tijd en heeft volop aandacht voor de beugelpatiënt, zodat die op zijn of haar gemak is tijdens het eerste onderzoek, maar ook tijdens het maken van een gebitsafdruk en het plaatsen van de beugel. Ook geven we goede instructies over eten, drinken en poetsen met een beugel.

  Radiologie
  Voor een groot aantal behandelingen is het van belang om goed zicht te krijgen op uw mond, tanden en kiezen. De delen die zichtbaar zijn in de mond, vormen echter alleen ‘het topje van de ijsberg’. Veel belangrijke structuren, zoals kaakbot, wortels enzovoort bevinden zich onder het tandvlees en dus buiten het beeld.

  Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw kaken, mond en tanden, heeft Dental Clinic Prinsenhof een geavanceerde machine aangeschaft. U kunt in deze machine rechtop zitten terwijl die alles in kaart brengt: de stand van uw kaken, alle tanden en kiezen, wortels, kaakbot, noem maar op. Door de vele aanpassings-mogelijkheden is de machine geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. En door de 3D-mogelijkheden kunnen we ook het (eind)resultaat van voorgenomen behandelingen een stuk nauwkeuriger inschatten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply