Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jou en je baby
  Rate this post

  Gelukkig is er veel mogelijk als het gaat om de manier waarop je wilt bevallen en je je kraamtijd wilt invullen. Je kunt vaak kiezen wat het beste bij jou past.

  Verloopt je zwangerschap voorspoedig en heb je geen medische indicatie? Dan kun je kiezen voor een poliklinische bevalling. Het Haga Juliana Geboortecentrum, met zijn comfortabel ingerichte verloskamers, is dan een goede keuze. Bij een poliklinische bevalling beval je onder begeleiding van je eigen vertrouwde verloskundige. De verloskundige wordt tijdens de bevalling geassisteerd door een kraamverzorgende van GeboorteHotel Haga. Als je tijdens je bevalling alsnog een medische indicatie krijgt, kun je gewoon op dezelfde verloskamer blijven. Het medische team komt dan naar jou toe!

  Kraamtijd
  Na je bevalling kun je (een deel van) je kraamtijd doorbrengen in GeboorteHotel Haga. Het GeboorteHotel is onderdeel van het Haga Juliana Geboortecentrum en zit in hetzelfde gebouw. Ook als je ervoor kiest om thuis te bevallen, ben je daarna natuurlijk van harte welkom in GeboorteHotel Haga. Je krijgt dag en nacht professionele kraamzorg en kunt 24 uur per dag rekenen op de zorg die je nodig hebt. In je eigen comfortabele en gezellige kamer kun je optimaal herstellen en genieten van je pasgeboren kindje. Je partner kan altijd gratis blijven slapen, en bezoek is welkom!

  Genieten van je baby
  – 24/7 zorg
  – Echt even samen genieten
  – Optimaal op kracht komen
  – Deskundige en ervaren kraamverzorgenden

  Wordt jouw kraamzorg vergoed door je zorgverzekering? Dan kun je tegen dezelfde voorwaarden ook verblijven in Geboortehotel Haga. Er worden wel materiaalkosten à €16,80 per dag in rekening gebracht, en eventuele bestelde maaltijden zijn voor eigen rekening. Check altijd de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply