Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw gebit
  Rate this post

  Tandartspraktijk Koningsschild is een algemene tandartspraktijk, met als belangrijkste onderdelen mondhygiëne en het voorkomen van ­gebitsproblemen. We werken onder andere met laser en digitale ­apparatuur. Zo gebruiken we digitale middelen voor het maken van porseleinen vullingen, kronen, ­bruggen, implantaatafwerkingen en protheses.

  Onze praktijk is alweer enkele maanden open, en we hebben al veel mensen over de vloer gehad tijdens de open dagen en de thema-avonden. Op dit moment heeft de praktijk vier behandelkamers, en dat is voorlopig genoeg. Als het nodig is, kunnen we het aantal kamers uitbreiden. Het is de bedoeling dat de praktijk op termijn ook op enkele avonden per maand ’s avonds en op zaterdag open is.

  Modern en comfortabel
  De praktijk is uiterst modern en comfortabel ingericht. Met behulp van allerlei technieken kan ervoor worden ­gezorgd dat de cliënt, die een tandartsbezoek toch al niet als hobby heeft, ontspannen de behandeling kan ondergaan. Hiermee onderscheiden we ons van andere praktijken.
  Ook is onze praktijk niet saai wit. Het is namelijk zo dat vrolijke kleuren een goede invloed hebben op degenen die er binnen zijn. We hebben veel groen in onze praktijk…

  Persoonlijke aandacht
  We nemen uitgebreid de tijd voor iedere cliënt. We willen geen fabriekspraktijk zijn waarbij iedereen op de lopende band wordt geplaatst en zo snel mogelijk de deur uit moet. Je kunt na de behandeling dan ook napraten over de ­behandeling, en we staan er altijd voor open om je beter te leren kennen. Zit jou iets dwars? Bij ons kun je het ­bespreken.

  Samenwerking
  Voor de uitneembare prothese wordt in de praktijk samengewerkt door de tandarts en de tandprotheticus, en voor moeilijke wortelkanaalbehandelingen is er een endodontoloog. We willen in de toekomst ook een speciale kindertandartsstoel aanschaffen, en een kindertandarts inschakelen.
  Verder willen we in de toekomst uitbreiden met een orthodontieafdeling. Maar we willen, zoals we net hebben gezegd, geen fabriekspraktijk worden. Je wordt door ons niet van de ene kamer naar de andere gestuurd. Je hebt altijd je vaste behandelaar(s) en ziet niet bij elk bezoek weer een ander gezicht. Kortom: de praktijk is er voor jou!

  Drogisterij
  De praktijk heeft ook een kleine tandheelkundige ­’drogisterij’. Heel wat producten die wij adviseren, zijn namelijk niet in winkels te vinden, of ze zijn duur, zelf als je ze via internet zou kopen. Geen probleem: je kunt ze ook bij ons kopen.

  We hopen je als nieuwe patiënt te mogen begroeten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply