Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw gebit
  Rate this post

  Tandartsenpraktijk Laan op Zuid in het Vancouver gebouw in Rotterdam is een prachtige, nieuwe praktijk volgens een ­eigentijds en modern design, gecombineerd met een strak nieuw interieur.

  De tandheelkundige zorg van tandartspraktijk Laan op Zuid bestaat uit vele professies. Zo kun je bij ons terecht voor de basistandheelkunde, mondhygiëne en de uitgebreide tandheelkundige zorg. Binnen ons team vind je tandartsen en preventieassistentes. Wij bieden je graag onze uitstekende tandheelkundige zorg die bij elk bezoek direct naar boven komt, maar ook bieden wij je graag extra persoonlijke aandacht en service wanneer je die nodig hebt.

  Behandelplan
  In onze praktijk werken wij met een behandelplan. Zo wordt jouw tandheelkundige situatie uitgestippeld over een langere termijn, om zo de kwaliteit van je gebit te handhaven. Wij werken op preventieve basis en zorgen er dus voor dat je niet alleen voor problemen bij de tandarts komt. Het is voor ons heel belangrijk dat je je op je gemak voelt in onze praktijk. Wij proberen je zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling. Geef daarom dus rustig aan wanneer je iets als zeer prettig ervaart of juist niet wenst. Wij respecteren je mening en dragen graag bij aan een verbetering van de zorg.

  Graag verwelkomen wij je binnenkort als nieuwe patiënt in onze prachtige praktijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply