Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het beste voor jouw huid

  Ook voor schoonheidsbehandelingen ben je bij Silvia Eising en haar team aan het juiste adres. Je huid krijgt de behandeling die zij nodig heeft.

  Een complete instituutbehandeling bestaat uit een reiniging, het verwijderen van dode huidcellen, modelleren van de wenkbrauwen, verwijderen van huidonzuiverheden en een heerlijke uitgebreide gezichts-, hals- en decolletémassage. Je specialiste kiest in overleg met jou een passende behandeling die afgestemd is op de conditie van jouw huid en jouw wensen. Tijdens elke behandeling krijg je natuurlijk goed advies over de juiste producten om een optimaal resultaat te behalen en te behouden.

  Inspira Med Fruitzuur
  Als je een maximaal effect wil bereiken, kun je kiezen voor Inspira Med Fruitzuur. Deze behandeling is gebaseerd op de werking van fruitzuren en zorgt voor directe verbetering en verjonging van de huid. Bijzonder aan deze methode is dat je de behandelingen niet alleen in kuurverband kunt doen, maar ook als losse behandeling. Dit is afhankelijk van het effect en resultaat dat je wenst te behalen.
  Wat gebeurt er met de huid?
  – Exfoliëren. Een cocktail van zuren lost de structuur, celtussenstof, op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn.
  – Reguleren. De zuurbestanddelen van fruitzuren voorkomen dat er verstopte poriën ontstaan. De huidstructuur wordt fijner, de hydrolipidefilm wordt ondersteund doordat de kwaliteit van de opperhuid optimaal gestimuleerd wordt.
  – Regenereren. De exfoliërende gel penetreert de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. De regeneratie vindt van binnen naar buiten plaats. De huid wordt steviger, gezonder en soepeler, en gaat er jonger uitzien.
  – Hydrateren. Doordat de kwaliteit van de opperhuid verbetert en de celactiviteit wordt gestimuleerd, neemt het vermogen van de huid toe om vocht te binden.

  Institut Esthederm behandelingen
  Deze behandelingen en thuisverzorgingsproducten bieden je een andere visie op kosmetiek. Zij stimuleren en trainen de huideigen mechanismen, zodat de huid zelf haar perfecte evenwicht en zoveel mogelijk de eigen jeugdigheid kan blijven bewaren. Deze aanpak garandeert een langdurig resultaat, een zeer hoge tolerantie en absolute tevredenheid!

  Sinds 1984
  Het schoonheidsinstituut van Silvia Eising bestaat al als sinds 1984. Wanneer je bij Silvia Eising een schoonheidsbehandeling wilt ondergaan, kun je altijd terecht voor een gratis advies over behandelingen die het beste bij jou passen. Een goed advies over de juiste behandelingsvorm is de sleutel voor het meest effectieve resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply