Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  Je huid is een belangrijk deel van jouw lichaam. Het is essentieel dat deze prettig aanvoelt en er zo egaal mogelijk uitziet. Toch is dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom combineert Huid en uiterlijk traditionele en innovatieve behandelmethodes om couperose, rimpels, fijne littekens, pigmentvlekken en andere oneffenheden van je huid aan te pakken.

  Huid en uiterlijk heeft twee nieuwe behandelingen die nog niet heel bekend zijn in Nederland: Fractional RF en HydraFacial. Fractional RF is een nieuwe, veilige cosmetische behandeling, die zorgt voor celverwarming met behulp van elektromagnetische golven. Deze methode is voor bijna alle huidsoorten effectief. Fractional RF is bovendien pijnloos. Je hoeft niet te herstellen van de behandeling. Het tast de bovenlagen van je huid niet aan, zoals bij een laserbehandeling. Wanneer je op zoek bent naar een milde, zachte methode, dan is deze ideaal voor jou! Door de geavanceerde software kan ik maatwerk leveren. De methode werkt goed tegen acne, fijne rimpels, lichte littekens, couperose, minder elastische huid, spataderen en andere huidaandoeningen.

  Hoe werkt het?
  Warme, aangename energiestromen werken gelijkmatig op je huid in. Ze gaan tot diep onder de opperhuid, in de lederhuid, waar ze de collageenproductie stimuleren. Hierdoor wordt je huid strakker. Collageen zorgt voor vulling van de huid. Als collageen afbreekt, ontstaan rimpels. Ook vervangen nieuwe huidcellen de oude, beschadigde cellen.

  Wat is het effect?
  Jouw huid verstevigt. Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Meestal zijn 4 behandelingen voor de fijne lijntjes voldoende en tussen de 6 en 8 behandelingen voor de diepere gelegen rimpels of acnelittekens. Er zitten 4 weken tussen elke behandeling.

  HydraFacial
  Drie gezichtsbehandelingen, één verzamelnaam: bij HydraFacial spelen water, lucht en hulpstoffen voor jouw huid een belangrijke rol. Na HydraFacial voelt je huid jong, stralend en gezond aan. Deze behandelingen helpen onder andere tegen UV-schade, zwarte en witte puntjes op je huid, vergrote poriën, acne, pigmentvlekken, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

  Hoe werkt het?
  HydraFacial staat voor een nieuwe vorm van mechanische peelings met serums in plaats van kristallen. Deze serums spoelen onder vacuüm de bovenste huidlagen schoon, verweken de dode huidcellen en huidonzuiverheden en zuigen ze weg. De huid krijgt tegelijkertijd een optimale hydratatie. Dat is de basis van een gezonde, stralende huid.

  Wat is het effect?
  Vanaf de eerste behandeling merk je al enorme verbeteringen. De structuur en de uitstraling van jouw huid veranderen. Je huid vernieuwt zich bovendien enorm snel. Ook zal deze minder rood, droog en geïrriteerd zijn dan voorheen. Niet onbelangrijk: er is geen herstelperiode, zodat je je werkzaamheden onmiddellijk kunt hervatten. Maandelijkse behandelingen geven het beste resultaat.

  Net als bij de overige huidverbeterende behandelingen bied ik je een gratis intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply