Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  Huidverbetering en ontspanning zijn geen over­bodige luxe. We hebben het druk, vliegen overal naartoe, houden alle ballen in de lucht en vergeten onszelf daarin nog wel eens. Ontspanning helpt aan een gezonde uitstraling en een gezond lichaam.

  Omdat praktijk Beautely staat voor huidverbetering, wordt er gewerkt met de producten van Medik8, de apparatuur OxyGeneo+ en de peelingen van Medik8 & K-Surgery. De uitdaging van Elysah, jouw vaste specialiste van Beautely, is om continu up to date te zijn, zoveel mogelijk specialisaties te kunnen aanbieden, met de juiste producten en apparatuur, maar last but not least: in combinatie met ontspanning. Bij Medik8 vindt zij producten die staan voor bewezen resultaat zonder toevoegingen als parfum, parabenen, SLS, SLES of sulfaat.
  De peelingen op de werktafel bij Beautely zijn ontelbaar. Zo kan er heel mild gereinigd worden bij een huid voor onderhoud, tot een stuk intensiever voor de huid met bijvoorbeeld verschijnselen van huidveroudering of littekens.

  3-in-1-behandeling
  Met de OxyGeneo+ heeft Beautely iets unieks in Overijssel: een 3-in-1-behandeling. De huid wordt gestimuleerd om te vernieuwen, er wordt een natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit gestimuleerd en er wordt een goede opname van hoogwaardige ingrediënten gerealiseerd. Deze behandeling verfrist je huid, verstevigt en laat de huid stralen. Na één behandeling is er zichtbaar resultaat, en na een kuur van meerdere behandelingen zul je ook daadwerkelijk verschil zien in de diepere lijnen, pigmentvlekjes en/of littekens.

  Pedicure en massage
  Naast het beste voor jouw gezicht biedt Beautely ook ­(medische) pedicurebehandelingen en lichaamsmassages aan. Voor welke behandeling je ook komt: die wordt gecombineerd met ontspanning. Jij en jouw huid staan voorop bij elke behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply