Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  Twijfel je of de producten die je voor je huid gebruikt wel goed zijn? Wil je wel eens weten hoe je huid er écht voorstaat? Met de SkinScout kom je het te weten!

  De SkinScout is uniek in het Noorden, en is vanaf eind ­december 2015 in gebruik bij Schoonheidssalon Iris. Het apparaat analyseert je huid grondig en meet op vier punten: hydratatie, lipiden (vetgehalte), roodheid en pigmentatie. Met behulp van de SkinScout kan Fransis van Schoonheidssalon Iris optimaal advies geven over de juiste producten voor jouw huid.

  Microdermabrasie
  Ben jij niet tevreden over je huid? Heb je last van een ­beschadigde huid door invloeden van licht en zon, pigmentverstoringen, ouderdomsvlekken, littekens en onzuiverheden of acne? Misschien is microdermabrasie dan iets voor jou!
  Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Schoonheidssalon Iris werkt met apparatuur van Reviderm. De gebruikte microkristallen worden machinaal gemaakt, waardoor alle kristalletjes even groot zijn en geen scherpe hoeken bevatten. Ongelijkmatigheden in de huid worden hierdoor voorkomen.

  Make-up van Reviderm
  Fransis gaat ook Skin Jewels aanbieden van Reviderm, een Duits dermacosmetisch merk op basis van hoogwaardige natuurlijke mineralen en diamond dust. De make-up­producten zijn geschikt voor elke huid.

  Vernieuwde salon
  In januari 2016 is Schoonheidssalon Iris een maand dicht. In die periode wordt de salon aangepakt: de wachtruimte wordt sfeervoller gemaakt, en de behandelruimte wordt anders ingedeeld, waarbij er ruimte wordt gemaakt voor een make-upstandaard. Ook komt er een nieuwe vloer in. Vanaf februari kunnen klanten er weer terecht.

  Je kunt bij de salon ook terecht voor permanente make-up, definitief ontharen door middel van IPL, mesotherapie en behandelingen om huidproblemen mee aan te pakken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply