Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Er zijn allerlei mogelijkheden voor een mooiere huid, zoals een O2 Lift-behandeling van Image Skincare.

  O2 Lift
  Deze luxe behandeling doordringt zuurstof. Het zit vol met plantaardige stamcellen en peptiden en bevat een hoge concentratie enzymatische botanicals in de huid, wat resulteert in een stralende, verfrissende en verjongende uitstraling. Waanzinnig voor elk huidtype. Er is een zuurstofverrijkend masker ontworpen om binnen enkele minuten een buitengewoon egaliserend effect te creëren. O2 Lift heeft krachtige, botanische, huid­oplichtende ingre­diënten om het effect voor een gelijkmatige teint te versterken.

  Image Skincare
  Een van de snelst groeiende cosmeceutical­merken is Image Skincare. Een cosmeceutical is een cosmeticaproduct met een actieve, farmaceutische werking. Image Skincare werkt uitsluitend met de hoogste gradatie farmaceutische ingrediënten en de laatste technologieën voor maximale klinische resultaten. De producten werken op celniveau voor optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.
  Naast schoonheidsbehandelingen vind je bij Beautify Moments ook een assortiment van luxe cadeaus.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply