Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en tevens een van de belangrijkste organen. De huid is zo belangrijk omdat die de organen in ons lichaam beschermt en bacteriën van buitenaf weert. Huidverbetering is dus geen overbodige luxe en helpt aan een gezonde uitstraling en een gezond lichaam.

  Bij I Shine Today kun je een huidverjonging ervaren in 30 minuten, en wel met de allernieuwste techniek! Dit gebeurt met de OxyGeneo. Deze biedt een excellente exfoliatie van de huid, maar geeft ook de unieke voordelen van natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid, terwijl actieve werkstoffen worden ingesluisd.

  Hoe gaat het in zijn werk?
  Als eerste wordt er een fruitzuurgel aangebracht, en met een capsule met geperste korrels gaan we over het ­behandelde gebied. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe jonge huidcellen terugkomen. Er ontstaan ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierdoor wordt er zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied gestuurd, wat direct resulteert in de vermindering van de fijne lijntjes en een betere doorbloeding. Na ongeveer 8 minuten wordt de applicator verwisseld voor een massagemodus. Deze massage zorgt ervoor dat de opname van actieve werkstoffen wordt bevorderd. De behandelingen kunnen zowel op het gezicht, de hals en het decolleté als op de armen en handen worden toegepast. Als je deze behandeling aanvult met lichttherapie, ga je helemaal ontspannen, frisser en vitaler de salon uit! Voor duurzame langetermijnresultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

  Deze ‘walk-in, walk-out’-behandeling is geheel pijnloos, en je ondergaat deze helemaal ontspannen. De behandeling is geschikt voor elke leeftijd en elk huidtype; zelfs voor een gevoelige / couperosehuid. Het is een ware ‘beauty flash’; ideaal voor een feest! Deze behandeling zonder ­poespas is ook uitstekend geschikt voor mannen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply