Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  Je hebt het druk; niet alleen met opvoeden van je kind of met allerlei verplichtingen die je als vrouw sowieso hebt, maar ook met je baan. Je komt niet echt meer aan jezelf toe. Je zou jezelf echt eens een keer moeten (laten) verwennen. Gun jezelf eens iets extra’s, gun jezelf eens tijd, want dat verdien je!

  Beautysalon C’est la Vie biedt je de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek in te plannen om te zien wat nu voor jouw huid het beste is. Wat kun je doen aan de rimpels die de jaren laten zien? Wat kun je doen om te voorkomen dat de huid nog meer en sneller veroudert? We willen er toch allemaal jeugdig en goed uitzien? Hoe kun je je huid het beste verzorgen?

  C’est la Vie heeft diverse mogelijkheden om jouw huid te stimuleren en de rimpels te vervagen en te verzachten! Ook hebben wij diverse mogelijkheden om je huid er weer nog stralender en vitaler uit te laten zien. Denk daarbij aan de Oxygeneo of de Dermapeel PRO behandeling.

  Oxygeneo
  De Oxygeneo 3-in-1-behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. OxyGeneo is een revolutie in huidverzorging en biedt een alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandeling inéén. Het geeft binnen 15 minuten het resultaat van een anderhalf uur durende schoonheidsbehandeling. Het mooiste is dat de huid er direct na één behandeling gekalmeerd, gezonder en stralend uit.

  Dermapeel PRO
  De Dermapeel PRO van Skeyndor is de eerste cosme­ceutische behandeling in Europa die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Het is een veilige en pijnloze behandeling die voor vrijwel elk huidtype geschikt is en zorgt voor een fris en stralend resultaat. Bovendien heeft jouw dagelijkse verzorging OOK meer effect.

  Nieuw: Eternal Sleeping Oil
  De Eternal Sleeping Oil is een herstellende olie voor de nacht. Een unieke combinatie van essences en natuurlijke extracten. Het regenereert, voedt en herstelt! Het ondersteunt het herstelproces van de opperhuid, verwijdert huidtoxinen en stimuleert de nachtelijke zuurstofopname en celvernieuwing. Ideaal voor de droge, rijpe huid of de huid met tekorten.

  Jij wilt toch ook het beste voor jouw huid? Twijfel niet ­langer en plan tijd in voor jezelf! Bel 06-51178037.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply