Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  Maximum Beauty is dé specialist in huidverzorging, huidverbetering en huid verjonging. Klanten uit heel Zuid-Holland én daarbuiten komen naar de schoonheidssalon voor onze specialistische behandelingen. De schoonheidssalon maakt gebruik van de beste apparatuur en de nieuwste technieken om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Maximum Beauty staat niet stil als het gaat om het implementeren van nieuwe behandelingen.

  Micro needling therapy
  De micro needling pen maakt gebruik van verfijnde naaldjes die met zeer hoge snelheid vibreren. Deze vibraties zorgen voor miniscule gaatjes in de huid. De huid wordt op deze manier gestimuleerd om nieuwe (bloed)cellen en collageen aan te maken. Hoe diep de naaldjes de huid in gaan, is afhankelijk van de conditie van de huid. Een behandeling met de micro needling pen is zeer veilig. De pen is geschikt voor verschillende huidtypen en aandoeningen. Je kunt denken aan putjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en rimpels.

  Microdermabrasie
  Diamant microdermabrasie verbetert de conditie van je huid. Tijdens de behandeling worden de dode huidcellen verwijderd. De onderliggende huidlagen worden gestimuleerd tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Dit proces zorgt ervoor dat je huid zichzelf vernieuwt, én het verouderingsproces wordt vertraagd. Diamant microdermabrasie is geschikt voor verschillende huidtypen en kan worden toegepast bij acne, littekens (van acne of een operatie), grove poriën, huidoneffenheden, een vale en slecht doorbloede huid (bijvoorbeeld rokershuid), een vette huid met mee-eters, een droge ruwe huid, een rijpe verslapte huid en fijne lijntjes en rimpels.

  Oneffenheden verwijderen
  We behandelen onder andere steelwratjes, spider naevi, wild vlees, pigmentvlekjes, bloedblaasjes en vetknobbeltjes. De huidaandoening wordt met een speciaal staafje aangestipt en de warmte die erdoor loopt, zorgt ervoor dat de oneffenheid wordt verwijderd. Doordat alleen de huidoneffenheid wordt behandeld, wordt de omliggende huid niet aangetast. Het effect is verbluffend en snel zichtbaar en zónder littekens!

  Manicure en pedicure
  Wij werken bij manicure en pedicure met de ‘nattechniek’. Het handstuk van de pedicuremotor heeft een geïntegreerde verstuiver, waardoor stofdeeltjes zich hechten aan minuscule druppeltjes van de verstuivende vloeistof. Dit is hygiënisch en voelt tegelijkertijd comfortabel aan. De behandeling kan vrijwel pijnloos worden uitgevoerd. Het voelt dan ook verkoelend en aangenaam aan. Een ander groot voordeel is dat de behandelde plek continu wordt ontsmet. Door een behandeling met deze nattechniek te ervaren, zul je inzien dat een pedicure of manicure helemaal niet vervelend hoeft te zijn!

  Bloedvaatjes verwijderen
  De Epil 100 is een oplossing voor het verwijderen van adertjes in het gezicht, die ervoor zorgen dat een huid er blozend uitziet. Eigenlijk zijn het kleine spatadertjes: adertjes waar de rek uit is. Met de Epil 100 worden deze bloedvaatjes verwijderd door elektro-coagulatie. De afgifte van stroom is gelijkmatig, waardoor het behandelresultaat optimaal is.

  Zuurstofbehandelingen
  Dé Hollywood-behandeling is nu voor iedereen toegankelijk! Sterren als Victoria Beckham, Madonna, Cameron Diaz, Jude Law en Dido zijn overtuigde gebruikers van de revolutionaire zuurstof-huidbehandelingen. En dat is niet voor niets! Er wordt gebruik gemaakt van een antiverouderingsserum in combinatie met zuivere zuurstof. De serum wordt onder hoge druk in de lederhuid geblazen. Fijne lijntjes en beschadigingen worden verminderd. De huid ziet er na de behandeling jonger en frisser uit. De behandeling is tevens zeer ontspannend. Het resultaat is echt verbluffend! Geen wonder dat de grote sterren ervoor warmlopen…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply