Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het beste voornemen voor jou

  Je hebt een droombaan, de liefste man van de wereld en twee schatten van kinderen. Aan de buitenkant ziet jouw leventje er perfect uit, maar van binnen voelt het anders. Voor jouw gevoel ben je alleen nog maar aan het rennen om alle ballen in de lucht te houden. Even tijd voor jezelf zit er nauwelijks nog in. Vroeger kon je jezelf weer opladen door lekker te gaan sporten, maar dat is in jouw huidige drukke schema niet meer in te passen. En dát is te merken.

  Zo ben je beslist zwaarder geworden. Jouw eens zo strakke lichaam heeft hier en daar wat vetreserves opgebouwd en echt blij word je niet van die ‘zwembandjes’. Daarnaast ben je gewoon sneller moe. Je conditie is fors achteruitgegaan. Waar jij voorheen moeiteloos de trap nam naar de derde etage, waar jouw kantoor is gevestigd, pak jij tegenwoordig altijd de lift. Je zit gewoon letterlijk en figuurlijk niet goed in je vel. Je baalt van jezelf.

  Slechts 30 minuten
  Het wordt hoog tijd dat je er wat aan gaat doen. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Alhoewel je met een goed voornemen natuurlijk op elke dag van het jaar kunt beginnen, zodat je je niet langer achter smoesje als ‘geen tijd’ of ‘te moe’ kunt verschuilen. Want dat is juist het gevolg van het feit dat je niet de moeite neemt om goed voor jezelf te zorgen. Dat is de basis, daar begint het mee. Je kunt vast wel ergens een halfuurtje vrij plannen. Want meer tijd kost het niet wanneer je sport bij Curves! In slechts 30 minuten train jij elke belangrijke spiergroep. Je training wordt begeleid door een coach die weet wat jij aankunt, waar je grenzen liggen en wat je doelen zijn. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of ervaren sporter bent. En, ook niet onbelangrijk om te weten, bij Curves trainen alleen vrouwen. Allemaal vrouwen die, net als jij, werken aan hetzelfde doel, zonder mannen in de buurt waardoor je je bekeken voelt en spiegels waardoor je je continu bewust bent van hoe je eruitziet. Door te sporten, zul je je fitter gaan voelen en het helpt om die extra kilo’s weer kwijt te raken.

  30 seconden per toestel
  Curves is een praktisch en efficiënt concept waarmee in korte tijd het hele lichaam wordt getraind, zonder dat het je hele dag beheerst. Machteld van Laanen, eigenares van Curves Purmerend: ‘De Curves-methode is een combinatie van cardio- en krachttraining, in de vorm van een circuit met 11 verschillende toestellen, waar je na elkaar 30 seconden op beweegt. De toestellen werken met hydraulische weerstand, dus het is helemaal veilig. Nadat je het circuit 3 keer rond bent geweest, heb je een complete work-out gedaan, en dat maar in een half uur. En omdat de apparaten speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen en al vooraf voor jou ingesteld zijn, hoef je dat dus niet zelf meer te doen. Curves is dus snel, veilig en gemakkelijk! Na je work-out doe je nog een cooling-down, die wordt gecombineerd met rek- en strekoefeningen van een halve minuut per oefening, dus na drie kwartier ga je weer de deur uit en heb je een perfecte training achter de rug!’

  Begeleiding
  Machteld: ‘Wij begeleiden iedereen bij haar eigen doelstelling. Zo vinden de eerste vijf work-outs plaats op afspraak, zodat de beginner goed op weg geholpen wordt. Iedere eerste week van de maand wegen en meten we alle leden. We meten het lichaam op 5 verschillende plaatsen en de weegschaal geeft de gegevens over het BMI, het vetpercentage en de spiermassa. Zijn de cijfers vatbaar voor verbetering, dan werken we daaraan. Bij Curves Purmerend werken inmiddels vijf coaches, die de leden ook begeleiden op het gebied van voeding en leefstijl. Want van sporten alleen val je niet af; daar is ook een verantwoorde leefstijl voor nodig.’

  Door het Curvesprogramma…
  – voel je je energieker
  – verlaag je je vetpercentage
  – ben je stressbestendiger
  – slaap je beter
  – verhoog je je stofwisseling
  – worden je spieren en botten sterker

  Curves is ook voor jou als je:
  – wilt werken aan een gezondere levensstijl
  – sterker wilt worden
  – weinig tijd hebt om te sporten
  – het moeilijk vindt om gemotiveerd te blijven
  – je niet op je gemak voelt in de traditionele sportschool
  – fitness eigenlijk niet leuk vindt

  Beste sportschool van Purmerend
  Curves Purmerend is in 2019 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot beste sportschool van de gemeente Purmerend tijdens de Dutch Fitness Awards. Bij deze verkiezing werd de winnaar aangewezen op basis van stemmen van leden van fitnessondernemingen. De prijs werd uitgereikt door sportgoeroe Fajah Lourens. Bovendien is de Curves-keten uitgeroepen tot beste grote sportschool van het jaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply